24. lis 2010.

Osvojili ste kačket - šta dalje?

Ne brinite ako još uvek niste osvojili jedan od petnaest predivnih crnih kačketa sa nazivom bloga Igrorama, ima ih još 12 što znači da ćemo i narednih 12 nedelja poklanjati po jedan. Sve što treba da radite je da tačno odgovorite na nagradno pitanje i sačekate 23 časa da vidite jeste li baš vi dobitnik. Međutim, ako se sećate šta smo rekli kada smo objavili pravila, sigurno ste se upitali šta će se desiti sad kada imamo tri dobitnika?



Odgovor je, počinje prvo kolo drugog kruga.

Za početak, šta je to drugi krug? Svaki put kada dobijemo tri dobitnika, organizovaćemo jedno kolo drugog kruga nagradne igre "Osvoji kačket". Dakle, drugi krug će imati ukupno pet kola/grupa, a u svakom će biti tri uzastopna dobitnika kačketa i boriće se za jednu lepu nagradu. Dobro ste pročitali, ne samo da svi imate priliku da osvojite kačket, već i oni koji su već osvojili kačket imaju šansu da osvoje još nešto? Pa gde to ima?

Da li vas više zanima šta je nagrada ili šta je potrebno uraditi da se ona dobije?

Nagrada u ovom kolu je knjiga "Net Bizzare", koju je napisao Ranko Trifković, a objavio je Digital! - ovog naslova nema u slobodnoj prodaji, a primerak kojim vas nagrađuje blog Igrorama potpisao je autor.

Kako je osvojiti?

Potrebno je da nam učesnici kola (Roadrunner, Indoril i Stefan Arsic) pošalju po jednu fotografiju na kojoj se jasno vidi da nose osvojen kačket sa nazivom bloga Igrorama na nekom javnom mestu. Što zanimljivije mesto i više sveta, veća je šansa da ćete baš vi dobiti knjigu! Predlažemo da budete maštoviti, ali nikako nemojte kršiti zakon ili oštetiti tuđu imovinu. Rok za slanje fotografije je 30 dana od datuma objavljivanja ovog članka. Slike se šalju na e-mail adresu redakcije.

Šta još morate da znate?
Potrebno je da uz fotografiju pošaljete dozvolu (jedna rečenica će biti dovoljna) za njeno objavljivanje na blogu Igrorama, te da "zamaglite" lica osoba koje nisu dale dozvolu da se njihov lik objavi. Sva pitanja možete uputiti na e-mail redakcije ili urednika. Odluka redakcije o pobedniku je konačna.

Hoće li i ostali dobitnici kačketa biti u prilici da osvoje nešto?
Naravno, kada budu poznata naredna tri dobitnika, organizovaćemo drugo kolo i dodeliti neku drugu zanimljivu nagradu.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Hmmm... nije mi samo jasno ko ide u baraz, a ko se direktno plasira iz grupne faze kao favorit zato sto je bio slobodan u prvom kolu, zbog povrede treceplasiranog...?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma ovo prvenstvo ti je isto kao bilo koje drugo, samo pobeđuj do kraja i stižeš do titule, ako previše kalkulišeš - ispadaš ;)

    btw. baš me interesuje da li će ova trojica poslati sliku, ovaj zadatak mi deluje teži nego opis avanture u 5 rečenica :D
    (ali dobro, ipak je ovo drugo kolo ;))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne bi da ispadnem priglup (a i da hoću ne mogu jer imam skoro 67 poena na IQ testu Vojne akademije iliti što će reći falilo mi samo 5 do celih 70!) ali jel može neka nacrtana verzija ovih pravila pošto nisam baš siguran da sam ukapirao najbolje tekst posle onog "Osvojili ste kačket - šta dalje?" :)

    OdgovoriIzbriši
  4. U prvom kometaru sam napisao smernice koje treba da sledis... to ce ti umnogome pomoci u pocetku i sve do kraja trece faze, kada se ide u knock out fazu, naravno posle head to head mini turnira... Dalje ces ves skontati, ipak je tih tvojih 70 qI poena vise od mojih 99...

    OdgovoriIzbriši
  5. A taman sam se razočarala što u ovom nagradnom krugu nije bilo duhovitih relativizacija (pogotovo na novo pitanje) i opaski... Kad ono...:)

    Fotografije sa javnih mesta i puno sveta ne bi trebalo da budu problem. Pogotovo ne ove nedelje... ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. @Josephine
    Ma ovoga puta nije bio problem u nedostatku i(n)spiracije već u jednostavoj činjenici da koliko god se trudio nisam uspeo da se setim nijednog homoseksualno orijentisanog glavnog junaka jer, jelte, pitanje zahteva glavnog junaka koji je u isto vreme ženskog pola :x Ili sam ja tu nešto prešalt'o? >:D

    A i ako ćemo iskreno prošli put je bila bolja nagrada ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Pa očekivala sam neki fazon "ona je žensko, al se bije/puca k'o muško"... Ili "ona je žensko za koju su svi mislili da je muško... dok se nije skinula"...:) Nećemo da diramo homoseksualce... :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Pa znaš kako... Mislim da na prstima svojih obeju krila (g[r]amatičari sažaljevam slučaj ako sam oblajzno padež :P) mogu da nabrojim igre u kojima je glavni lik "žensko za koju su svi mislili da je muško... dok se nije skinula", sa naglaskom na onaj deo oko skidanja ;)A i pravo da ti kažem teško da bi dotična gospođa / gospođica bila vredna pažnje ukoliko dok je obučena "miriše" na muško :P

    Što se tiče relativizacije za sledeći put imam spremljenu strašnu foru... Samo redakcija bloga treba da se pobrine da odgovor na postavljeno pitanje bude "trilicijumsko-trikobaltno-protomaterijsko punjenje" :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!