28. lis 2010.

Steam Halloween rasprodaja

Jeste da se kod nas ne slavi ovaj specifičan praznik, ali to nikako nije razlog da se propusti dobar popust. Štaviše, ova rasprodaja je odlična jer su u ponudi neki zaista kvalitetni naslovi. Bioshock je ispod 5 evra, Amnesia: The Dark Descent samo 10e, Team Fortress 2 i Worms Reloaded su ispod 8e, Darkfall 3: Lost Souls ispod 7e, Zombie Driver samo 4.49e, a to nije ni početak nabrajanja. Trk na Steam pa sami vidite šta vam se dopada, a nije previše skupo.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Bioshock bi verovatno bila dobra investicija za neki trenutak kada uspemo holodoc i ja da nađemo malo vremena za odmor ali problem je u tome što uporno odbija da radi na "sedmici" a vidim da je taj detalj efikasno izostavljen u napomenama o zahtevima.

    Left4Dead vidim opet na bajnom pojeftinjenju ali da mogu obe igre bih sa mog naloga poklonio nekome ko voli da tepa "zombiće".

    Nego bre ne setih se da okrenem koji quest u Guild Wars-u da pokupim koju bundevu i absinta da se nokautiram virtuelno kad već ne smem realno :D U bre čekaj pa ja sam rekao da ne prilazim više Guild Wars-u :D

    OdgovoriIzbriši
  2. lol
    iste brojke na gamersgate-u... samo nije € nego $...pa bolje da trče tamo...

    OdgovoriIzbriši
  3. ::нападно гргољи и кашље::
    http://store.steampowered.com/sub/2487

    OdgovoriIzbriši
  4. Džabe kašljucaš, svi već imaju L4D... Čak i Ketchua ima dvojku :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čak i Ketchua, dokazani multiplejeromrzac. :D I ne samo što je ima, nego je i igra, pa i uživa u njoj pride!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!