23. lis 2010.

Vikend popusti, 23-24. oktobar 2010

Suša se nastavlja. Ruku na srce, situacija je bolja nego prošle nedelje. Iako se većina ponude svodi na skupe naslove na popustu ili jeftine koji nikog živog ne zanimaju, u igri je i par ostvarenja koje bismo preporučili svima, bez obzira na afinitete.



Po ceni od svega dva evra, Steam nudi Numen: Contest of Heroes. U pitanju je akcioni RPG koji nam stiže iz češkog CINEMAX-a. Imajte u vidu da je ovaj tim pre par godina izuzetno neslavno prošao sa igrom iz istog žanra. Ako ste raspoloženi za kockanje, samo napred - ulog je barem mali. U istoj cenovnoj kategoriji je i Big Brain Wolf, nezavisna avantura u kojoj preuzimate ulogu asmatičnog vuka vegeterijanca. Za one koji su spremni da izdvoje malo veću svotu, tu je Batman: Arkham Asylum GoTY po ceni od sedamnaest evra (66% jeftiniji nego inače).


Na Impulse tezgi se ovog vikenda nalazi fenomenalni Toki Tori, za samo dva i po dolara. Walker je već pričao o ovoj igri naširoko, a ja ću samo reći - kupite je. Ako volite logičke platformere, i uopšte, ako vam mozganje nije strano - učinite sebi uslugu i kupite je. U višem cenovnom rangu vredi baciti pogled na strategije Armada 2526 i Hegemony: Philip of Macedon, obe upola cene (petnaest dolara).

Good Old Games se i dalje drži proverene taktike prodavanja velikih hitova i potpunog đubreta u paketu. Ove nedelje, na rasprodaji su Syberia 1 i 2, Amerzone: The Explorer's Legacy, Still Life, Haegemonia Gold Edition, Iron Storm i Megarace 1, 2 i 3. Cena paketa je trideset i šest dolara, dok pojedinačne igre koštaju od šest pa na niže. Ako ne uzimate ceo paket, preporučili bismo vam opus poznatog stripskog umetnika Benoît  Sokal-a, koji čine prve tri pomenute igre.


The Adventure Shop nudi povampireni Broken Sword - Director's Cut, kao i kultni The Longest Journey, oba po ceni od sedam dolara.

Za poštovaoce izdavačke kuće Kalypso Media, GamersGate u ponudi ima Dark Star One i Port Royale 2, ponaosob zacenjene na četiri dolara (60% jeftinije nego obično). Ljubitelji serijala UT imaju priliku da kupe paketić od dva primerka igre Unreal Tournament 2004 upola cene (deset dolara).

Ukratko, to su naše preporuke. Iako ne savršena, ponuda je znatno bolja nego prošlog vikenda. Sledeći vikend se poklapa sa Noći veštica, te očekujemo raznovrsna i povoljna sniženja. Stoga, ako vam je buđelar tanji nego inače, savetujemo da se strpite do sledećeg puta. Kao i prethodnih nedelja, ako želite da osvojite Igrorama kačket, pridružite nam se sutra u 11h.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Štedela sam pare za sajam knjiga, na uštrb igara. Na kraju - nisam uštedela uopšte, i to vikenda kada je pile na rasprodaji... blah.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!