22. sij 2011.

Vikend popusti, 22-23. januar 2011.

Konačno! Online prodavci su se složili u jednom - naši novčanici su spremni za ponovne napade. Ove nedelje, sve veće prodavnice imaju čime da se pohvale. Krenimo redom...


Ovog puta, Steam nudi Dead Space po ceni od pet evra. Walker je nedavno secirao igru - bacite pogled na recenziju pa se odlučite, jer teško da ćete u skorije vreme naći ovaj naslov po nižoj ceni. Pored njega, možete kupiti postapokaliptični RTS/FPS po imenu APOX za deset evra.


Good Old Games je ponovo stavio na sniženje jedan od onih paketa koje bi svako trebao da ima. U pitanju su igre kompanije Cyan Worlds - The Manhole: Masterpiece Edition, Myst: Masterpiece Edition, RealMyst, Riven: The Sequel to Myst i Uru: Complete Chronicles. Kupovinom celog paketa ostvarujete 50% popusta, te njegova cena iznosi sedamnaest dolara, dok kupovinom pojedinačnih naslova dobijate svega 30% nižu cenu. Ne žalite novce, ove igre su obavezna lektira za svakoga ko bi sebe voleo da smatra poznavaocem video igara.


Impulse ovog vikenda nudi mali broj vešto probranih naslova. Za najveće nostalgičare među nama, za samo pet dolara, tu je Atari 80 Classic Games in One, paket koji sadrži pregršt igara sa arkadnih aparata i konzole Atari 2600. Za iste pare, moguće je kupiti i Total Annihilation, a za pedeset centi više - Master of Orion Collection. Od novijih naslova, dostupan je Patrician IV, po ceni od petnaest dolara.


Počinjemo da mislimo da su administratori sajta The Adventure Shop pomrli. Pogađate, i dalje rasprodaju igre iz serijala Carol Reed.

GamersGate je neočekivano siromašan ove nedelje - jedina igra vredna pažnje je King Arthur: The Roleplaying Wargame, dostupna po ceni od pet dolara.

Direct2Drive, pak, prodaje prvu sezonu epizodne avanture Strong Bad's Cool Game for Attractive People za deset evra. Po istoj ceni možete kupiti i već pomenuti APOX, ako vam Steam iz nekog razloga nije po volji.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Stvari se polako vraćaju u normalu, te sledeći put očekujemo još bolju ponudu. Javite nam šta ste kupili, kao i uvek, putem komentara. Sutra poklanjamo poslednji Igrorama kačket, te nemojte zaboraviti da nas posetite u 11h, kada ćemo postaviti poslednje nagradno pitanje.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!