29. sij 2011.

Vikend popusti, 29-30. januar 2011.

Izgleda da su reči ohrabrenja koje smo prošle nedelju uputili online dućanima imale sasvim suprotno dejstvo od željenog. Pogađate - ovog puta, ponuda je daleko od oduševljavajuće. No, nećemo dužiti - ovonedeljne jadne popuste seciramo u nastavku teksta.



Za početak, Steam nudi Penny Arcade Advantures: On The Rain-Slick Precipice of Darkness. Za tri evra moguće je kupiti ili pojedinačne igre, ili paket koji sadrži obe. Iako su u pitanju dobre i zabavne igre, ne preporučujem da ih kupite. Ljudi iz Hothead Games-a ne zaslužuju ni dinar vašeg novca, ali o tome je već bilo reči.


Good Old Games na sniženju drži paket igara izdavača TopWare. Kao i obično, kupovinom celog paketa dobijate 50% popusta, dok kupovinom pojedinačnih naslova ostvarujete svega 30%. Cena celog paketa iznosi trideset pet dolara, a u njemu su Dream Pinball 3D, Earth 2140 Trilogy, Earth 2150 Trilogy, Earth 2160, Enclave, Gorky 17, Jack Orlando: A Cinematic Adventure, Jagged Alliance 2: Wildfire, Knights and Merchants: The Peasant Rebellion, Septerra Core: Legacy of The Creator i Two Worlds. Iako su u ponudi neke vrlo dobre igre, previše je osrednjih i loših da bismo preporučili ceo paket. Ako vam nešto od ovoga privlači pažnju, preporučujemo da kupujete pojedinačno, ili sačekate bolji popust.

Ljubitelji simulacija imaju mnogo čemu da se raduju ovog vikenda. Impulse organizuje rasprodaju naslova izdavača N3V Games. Prisutne su sve igre sa Trainz etiketom (kojih je previše da bi se pobrojale), kao i simulacije upravljanja pilanom, šlep-službom i još mnogo čime. Cene ovih ostvarenja kreću se od deset do petnaest dolara, uz izuzetak starijih Trainz igara, koje koštaju oko pet dolara. Pored njih, tu su X3 - Reunion i X2 - The Threat za po pet dolara, X3 - Terran Conflict za deset, i X3 Gold za petnaest. Na kraju, tu je The Guild 2, sa cenom od sedam i po dolara. Za iste  pare, ljubitelji MMORPG igara mogu kupiti Star Trek Online Digital Deluxe Edition.


GamersGate je ovog puta slabiji nego inače. Dostupni su Empire: Total War i Napoleon: Total War, koji koštaju po petnaest dolara. Osim njih, ne možemo vam preporučiti ništa.

To bi, ukratko bile naše preporuke. Ponuda je slaba, ali mogu se probrati interesantne igre - pod uslovom da vas džepovi svrbe. S druge strane, nikakva šteta neće biti ako ne kupite ništa. Ako se, pak, odlučite da se počastite nečime - javite nam putem komentara. Sutra u 11h postavljamo nagradno pitanje za poslednji Igrorama kačket, te pozivamo zainteresovane da nam se tada pridruže.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!