12. velj 2011.

Vikend popusti, 12-13. februar 2011.

Posle prašine koju su Noć veštica i Dan zahvalnosti podigli u svetu sniženja, očekivali smo da se isto dogodi i za Dan zaljubljenih. Međutim, većina online dućana ovaj vikend provešće kao i svaki drugi, uz popuste koji ni količinom, a ni kakvoćom ne ukazuju na to da se bliži praznik.



Vrle stratege već na početku očekuju lepe vesti. Na Steam-u je moguće kupiti King's Crusade za malo više od osam evra. Ako vam je ovaj naslov zapao za oko, sada je pravi trenutak da ga kupite - cena je snižena za sedamdeset procenata. Osim njega, na rasprodaji nije ništa vredno pomena.


Good Old Games nudi paket obeležen etiketom "obavezna lektira" - radi se o pet igara o detektivu Teksu Marfiju - Mean Streets, Martian Memorandum, Under a Killing Moon, The Pandora Directive i The Overseer. Ljubitelje klišeiziranog neo-noara obradovaće i cena - ceo paket košta malo preko četrnaest dolara, što je šezdeset posto jeftinije nego inače. Kupovinom pojedinačnih naslova ostvarujete svega 30% popusta, te je ušteda znatno manja.

Idemo dalje - Impulse. Ako ste oduvek želeli da budete kamiondžija, ali niste smeli to da priznate svojim ambicioznim roditeljima - 18 Wheels of Steel Bundle je tu. Ovaj paket košta deset dolara, a sadrži igre Extreme Trucker i Long Haul. Na popustu je i nezavisni RPG Eschalon - prva epizoda košta sedam i po dolara, a druga deset.


The Adventure Shop je vaskrsao, i nudi tematski obojenu rasprodaju. Možete se častiti remasterovanom verzijom prve Broken Sword igre za samo pet dolara. Pored nje, tu su i sva tri dela Runaway sage, a koštaju tri i po, sedam i po i petnaest dolara (respektivno).

Romantičnu paradu na GamersGate-u predvodi poslednji Aliens vs. Predator, koji se prodaje za sedam dolara. Ostale naslove u ponudi bolje da ne komentarišem.

To je, ukratko, sve za ovaj vikend. Viđali smo i bolje dane, ali ponuda je daleko od loše. Ako odlučite da se častite, javite nam šta ste kupili putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. EA store ima 33% popust za Mass Effect i ME2.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ali - ali, tu nema nista za moju zenu? Oh, ugasio sam.....

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!