5. velj 2011.

Vikend popusti, 5-6. februar 2011.

Zagazili smo u još jedan sušni vikend. No, loše vesti za naš omiljeni hobi svakako su dobre za naše novčanike. Ipak, ako vam ne smeta da kupujete direktno od izdavača, čeka vas lepo iznenađenje.



Ako volite da se kockate malim iznosima, na Steam-u možete kupiti Numen: Contest of Heroes za svega dva evra. Na sniženju je i King Arthur - The Roleplaying Wargame - osnovna igra košta tri evra, a paket koji sadrži i sve DLC-ove i proširenja prodaje se za dvanaest. Ovaj naslov preporučujemo samo radoznalim ljubiteljima žanra. Njegov duhovni naslednik, King's Crusade, nadmoćan je u svakom pogledu. Zaljubljenike u kartične igre može obradovati Guardians of Graxia, koji košta sedam i po evra. Pre nekoliko dana, Steam katalog je obogaćen paketom odabranih dela Cyan Worlds-a. Ovaj svežanj genijalnosti još uvek je na popustu, ali uvek preporučujemo da starije igre ne kupujete ovde, jer postoji velika šansa da neće raditi na savremenim operativnim sistemima.


Good Old Games ove nedelje ima ubedljivo najbolju ponudu. Za svega petnaest dolara možete kupiti paket sa pet Apogee igara - Blake Stone: Aliens of Gold, Blake Stone: Planet Strike, Duke Nukem 3D: Atomic Edition, Duke Nukem: Manhattan Project i Rise of The Triad: Dark War. Kako su u pitanju četiri legendarna FPS naslova i jedan izvrstan platformer, savetujemo da odrešite kesu. Kupovinom celog paketa ostvarujete 50% popusta, dok kupovinom pojedinačnih naslova cena biva snižena za svega 20%.


Jedino što na Impulse-u privlači pažnju je Blood Bowl - Legendary Edition, po ceni od deset dolara. Ako vas interesuju simulacije američkog fudbala čiji su akteri fantazijska bića, bolju igru od ove nećete naći. Zapravo, ni jednu osim ove.

Ako ste željni da podržite domaću privredu, možete svratiti do GamersGate-a i kupiti primerak igre Pyroblazer za samo dva i po dolara.

Što se tiče iznenađenja koje smo obećali - THQ organizuje poveću rasprodaju u svojoj prodavnici. Na sniženju je trideset i pet igara, sa cenama sniženim i do 75%. Tako Darksiders i Metro 2033 koštaju po deset dolara, a Company of Heroes, Titan Quest Gold i WH40K: Dawn of War Gold po pet. Za ceo spisak posetite THQ prodavnicu. Ponuda je odlična - dobre igre za male pare. No, lično ne volim da kupujem van velikih platformi za digitalnu distribuciju ako ne moram.


To bi, ukratko, bile naše preporuke. Ako omastite brk ovog vikenda, javite nam šta ste pazarili putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Ima zanimljivih igara za sitne pare na ovom THQ Store. Samo se nadam da je sistem kao na EA Store, gde se normalno skida instalacija koju posle bez problema možeš da narežeš na diskove i sačuvaš za kasnije.

    OdgovoriIzbriši
  2. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-wusf-3601

    DoW2,Darksiders i Metro 2033 bi mozda mogli i da se aktiviraju na steam-u.
    Ja sam uzeo Artura i Saksonce DLC,toliko kesa sam imao.

    OdgovoriIzbriši
  3. DoW2, Darksiders i Metro 2033 provereno mogu da se aktiviraju na Steam-u...:)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!