31. svi 2011.

Objavljena igra Hamilton’s Great Adventure

Nezavisni švedski studio FatShark objavio je danas logičku platformu Hamilton’s Great Adventure na mrežama Steam i GamersGate. Cilj svakog nivoa je da Hamilton pronađe zlatni ključ koji mu otvara prolaz dalje. Po ugledu na klasične 8-bitne naslove, drugi igrač će moći da se priključi partiji u svakom trenutku, bez posebnih podešavanja.

Cena igre je 9.95$ a Igrorama je već dobila svoj primerak za testiranje, pa ćete uskoro biti u prilici da pročitate recenziju. Naš prvi utisak jeste da se radi o zanimljivom ostvarenju koje je najlakše uporediti sa naslovom Toki Tori. Pogled na akciju je odozgo i koristi se simpatična i veoma detaljna trodimenzionalna grafika, ali sama mehanika igre je dosta slična.


Razlika je u tome što igrač vodi dva lika. Hamiltonom se upravlja pomoću tastature, a miš se koristi za vođenje ptice Saše. Zajedno, njih dvoje sakupljaju novčiće i duhovnu prašinu, pritiskaju prekidače i izbegavaju neprijatelje. Priča je predstavljena na simpatičan način, kroz pripovest deda-Hamiltona svojoj unuci, pomoću starog albuma sa crno-belim fotografijama.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!