31. svi 2011.

Igrorama nagrađuje verne čitaoce...

Ukoliko niste navikli da krajem svakog meseca poklanjamo jednu igru nekom od naših vernih čitalaca ili čitateljki, to znači da ste upravo saznali za nas. Ne brinite, jednostavno je. Sve što je potrebno da učinite da biste učestvovali u izvlačenju jeste da napišete pet ili više komentara u toku prethodnog meseca, s tim da je obavezno da se uvek prijavite svojim google nalogom. Koju igru poklanjamo danas i jeste li je baš vi dobili? 

Podsetimo, kada smo podelili sve kačkete sa oznakom bloga Igrorama, počeli smo ponovo da poklanjamo igre. Do sada sreće su imali Executioner (Dead Space 2), Miloš (The Misadventures of P.B. Winterbottom), Gunther (Foreign Legion: Buckets of Blood) i Li Mun (Flatout 2). Ko će postati sledeći član nezvaničnog udruženja srećnika i šta je ovomesečna nagrada?


Ovomesečni poklon je igra Super Meat Boy, a srećni dobitnik moći će da je igra na Steam-u, ili ako je već ima, da je prosledi nekom poznaniku. Ko će biti u prilici da zaigra (ili nekom prosledi) ovu suludu platformu? Četrnaest vernih čitalaca, koji su napisali pet ili više komentara tokom aprila, jesu (redom kako su dostigli brojku 5): Wolf, Vulee, Miloš, Kosava, Gunther, Li Mun, Danilo S, Chat, Woodex, Skylight, Ogisha, Dekip, Holodoc i Batistuta.U svom Steam-profilu igru Super Meat Boy će izlistati...


Danilo S, ostavi e-mail adresu da ti pošaljemo nagradu. Ne brini, obrisaćemo komentar koji je sadrži čim je zapišemo, kako spameri ne bi počeli da te smaraju (više nego inače). Nadamo se da već ne poseduješ ovu igru na mreži Steam, a ako je imaš, verujemo da imaš i kome da je proslediš.

Svima ostalima zahvaljujemo se na vernosti i druženju. Pozivamo vas da i dalje posećujete blog Igrorama i pišete komentare, a do sad ste sigurno to shvatili, nagrada će biti još.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

 1. Lepa nagrada, interesantna igrica... cestitam dobitiniku u svoje licno ime, kao i u ime svih ostalih porazenih iz moje ulice!

  OdgovoriIzbriši
 2. Ako ne provedes bar 100 sati sa SMB-om, k'o da ga nisi ni igrao :D

  Congrats!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čestitke pobedniku i uživaj u igri :D

  OdgovoriIzbriši
 4. Administrator je uklonio komentar.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zapisan mejl, poruka obrisana radi čuvanja privatnosti dobitnika.

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!