23. lip 2011.

Najavljena igra L.A. Noire

Rockstar je danas javio da će igra L.A. Noire biti objavljena za lične računare na jesen. PC verzija igre donosi poboljšan grafički prikaz, podršku za 3D, te mogućnost podešavanja kontrola na tastaturi i analognom upravljaču. Inače, reč je o linearnoj policijskoj akciji smeštenoj u otvoreno gradsko okruženje inspirisano petom decenijom dvadesetog veka. 



Za više informacija o igri pogledajte zvaničnu prezentaciju.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Heh, iz nekog razloga nisam mislio da ima bilo kakve šanse da L.A. Noire izađe za PC. Još uvek sam očekivao da najave RDR za PC, L.A. Noire sam ignorisao pošto nisam očekivao da ikad odigram igru.:) Sjajna vest u svakom slučaju, još bolja ako PC verzija bude imala pristojnu cenu pošto ipak dosta kasni i ako se potrude i naprave dobar port.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično. Mada i ja bih voleo RDR da izađe za PC, ali koliko vidim za to više nema nade :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Nadam se da će ovaj puta pokazati barem malo poštovanja za PC i da će uložiti potreban trud u portovanje za razliku od onoga što su uradili sa portom GTA IV.

    OdgovoriIzbriši
  4. @ Danilo. Taman sam zavoravio na taj incident i ti me podseti. Nemogućnost normalnog sačuvavanja igre me je naterala da odustanem od iste pred sam kraj. Čujem da će dogodine izaći i GTA V. Videćemo kakav će tu biti scenario s obzirom da su xbox i ps3 daleko ispod standardnog pc-a po tehničkim mogućnostima (ali to nije sprečilo ove klipave iz bethe da portuju Skyrim :P).

    OdgovoriIzbriši
  5. E ovo je neočekivano O.o
    Ja sam i zaboravio na ovo baš zbog činjenice što sam mislio da je verovatno nikada neću igrati...dobro je što sam mislio pogrešno.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!