4. lip 2011.

Vikend popusti, 4-5. jun 2011.

Novi vikend je pred nama, a ako ste se spremili za trošenje, velika je verovatnoća da ćete se razočarati. Ponuda je tanka, premda je moguće izbunariti pokoju dobru i jeftinu igru.

Steam ističe vikend besplatnog igranja igre Call of Duty: Black Ops, uparen sa sniženjem od 30% procenata. Možete je preuzeti odavde, a ako vam se dopadne i kupiti po ceni od četrdeset evra. Na dnevnom sniženju je danas Protogalaxy, sa cenom od tri evra. Svi delovi sage o rudarima sa Marsa su takođe na popustu - Red Faction i Red Faction 2 koštaju po evro i dvadeset pet centi, dok Red Faction: Guerrilla košta dva i po. Na kraju, tu je i Numen: Contest of Heroes za dva i po evra.

Crni operativci

Good Old Games odlučio je da ovaj put ponudi mali ali značajan paket. Radi se o serijalu Age of Wonders, čija je cena duplo niža nego inače, bez obzira na to da li uzimate sva tri, ili samo neki od naslova. Cena paketa iznosi trinaest dolara, dok pojedinačne igre sežu od tri do pet dolara.

Impulse je postao potpuno nekonkurentan na polju rasprodaja otkad ih je kupio GameStop. Jedine igre vredne pomena ovog vikenda su Haegemonia: The Solon Heritage i Haegemonia: Legion of Iron za po pet dolara, kao i već pomenuti serijal Age of Wonders, koji se prodaje po istoj ceni kao na GOG.com.

The Adventure Shop nudi Dark Fall: The Journal za devet dolara, dok je za deset moguće uzeti Sinking Island, So Blonde, Runaway: The Dream of The Turtle, Culpa Innata ili Memento Mori. Dark Fall: Lost Souls, Darkness Within 2: The Dark Lineage i Syberia Pack sniženi su na po petnaest dolara.

GamersGate izdvaja Grand Theft Auto - The Complete Package. Reč je o paketu koji košta dvadeset pet dolara, a sadrži sve GTA igre - uključujući i prve dve, koje su besplatne, kao i poslednju, koja bi morala da bude. Pored toga, tu su igre iz AI War serijala, čije cene sežu od dva do deset dolara. GTA: Vice City i GTA: San Andreas su takođe na sniženju, te koštaju po tri i po dolara.

Direct2Drive nudi 15% popusta na sve DLC pakete poznate nauci, uz korišćenje kupona "extras". Osim toga, ništa nam nije zapalo za oko. Ako se ipak odlučite da kupite nešto kod njih, možete iskoristiti i naš kupon, za dodatnih 15% popusta.

DotEmu slavi svoj prvi rođendan, pa umesto da snize cene određenih igara, rešili su da ih dele za džabe. Danas je na reperotaru Dragon Breed, a sutra Warzone 2100.

Slika vredi hiljadu reči...

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako odlučite da obogatite svoju kolekciju nečime, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Warzone 2100 je Open Source! Moze sa oficialnog sajta (http://wz2100.net/) skinuti najnovija verzija + dodatne mape i ...!!! Podmukao nacin za reklamiranje svog sajta! >| Kao daju igru bespalatno, a ona Open Source!

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da isto važi i za prvi Ground Control koji oni prodaju (ili je bar ranije mogla da se besplatno skine sa Massive Entertainment sajta).

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!