12. kol 2011.

Najavljena igra Counter-Strike: Global Offensive

Pipa ili slavina, tj. naš omiljeni tim Valve (setićete ih se, garant, radili su Half-Life, Left 4 Dead, Portal, Team Fortress) najavljuje novu igru. Odlučili su da osveže staru dobru Counter-Strike franšizu, te obećavaju da će se uskoro pojaviti Counter-Strike:Global Offensive.


Igra će imati nove mape, nove likove i naoružanje. Stari igrači, ipak, neće biti zapostavljeni, jer igra donosi nove verzije starih dobrih mapa (de_dust i sl.). I bilo je krajnje vreme da ga malo zanove, a više pojedinosti doznaćete ovde.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. Počinju da me smaraju sa guranjem multiplayer i coop naslova, dok se HL3 uopšte ne pominje.

    Plašim se da će nas na jesen/zimu "ugodno" iznenaditi iformacijom kako je HL3 sada online-only coop naslov za 2 do 4 igrača.

    OdgovoriIzbriši
  2. "Plašim se da će nas na jesen/zimu "ugodno" iznenaditi iformacijom kako je HL3 sada online-only coop naslov za 2 do 4 igrača."
    Takođe. Čini mi se da je neko iz Valve-a negde, nekada rekao da će Portal 2 biti njihova poslednja igra sa klasičnom SP kampanjom.

    OdgovoriIzbriši
  3. Izvinjavam se zbog duplog komentara ali o ovome sam govorio:
    http://www.eurogamer.net/articles/2011-04-25-is-portal-2-valves-last-single-player-game
    Ceo ovaj trend u igrama danas, ne znam, ni malo mi se ne sviđa ali recimo da razumem zašto je tako. Rekao bih da su igrači koji preferiraju SP nad multiplejer i coop igrama u žestokoj manjini a igrači poput mene, koji uopšte ne igraju niti su zainteresovani za te MP, coop i social stvari, su jako retki danas.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ја не видим никакав проблем овде. Counter-Strike игре су још увек међу најпопуларнијим онлајн шутерима и већ дуго постоји жеља за пунокрвним сиквелом.

    Ја једва чекам.:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne znam kako bi mogli da navuku armiju koja se kune u 1.6
    Videlo se kako su prošli sa Sorsom...

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlete u wishlistu brzinom svetlosti :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovo će proći otprilike isto kao i Source, verovatno malo bolje jer će biti F2P ali ne puno. Ovo nije dovoljno da privuče stare CS igrače (kao da će takvima lepa grafika biti dovoljna da pređu na CSGO) a nova generacija igrača neće dobro reagovati na tako staromodnu pucačinu. Plus, PC sceni su danas puna usta F2P online FPS-ova, teško njima ako misle da će milioni igrača pohrliti na CSGO samo zato što je "OMG VALVE!!!!1111!!!".

    OdgovoriIzbriši
  8. @Danilo S.
    Не знам где си то чуо али нови CS неће бити F2P... Једино постоји мала шанса да стари Counter или можда CS Source постану бесплатни после његовог изласка. Global Offensive СИГУРНО неће бити F2P.

    Иначе, CS Source уопште није толико лоше прошао и ја мислим да није би близу такав промашај и ужас каквим га неки представљају.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!