1. ruj 2011.

Najave za septembar 2011. godine

Septembar. Za mnoge od vas, novi početak. Dani će biti sve kraći i kraći, ni ono malo sunca nećete videti od časova ili ispita, a noći ćete provoditi u učenju drevne veštine žurkenja do zore. Nadajmo se da ćete pronaći bar malo vremena da sednete za računar, jer iskustvo nas uči da je jesen doba kad zri voće i dozrevaju najbolje igre. Šta ćemo igrati u septembru?


7.9.2011, SkyDrift, Digital Reality, arkadno letenje.
Igra donosi 33 različita poligona za isprobavanje akrobatskih veština i trkanje do osam igrača putem interneta.


9.9.2011, Dawn of Fantasy, 505 Games, MMO.
Dugo je vladao mir, ali ništa ne traje zauvek. Kraljevstvo ljudi, zemlja Orka i red čarobnjaka ne veruju jedni drugima, nižu se intrige, a autori se nadaju desetinama hiljada igrača. Svet Mythador te čeka!


9.9.2011. Dead Island, Deep Silver, L4D-klon.
Mislili ste da samo domaći turisti imaju problema kad odu na odmor za male pare? Razmislite ponovo! Možda je hotel iznajmio vašu sobu nekom drugom, ali ovu ekipu iz soba isterali su... Zombiji! Ne drhtite? Da, svi smo već oguglali.


9.9.2011. Warhammer 40,000: Space Marine, THQ, akcija.
Pucačina sa pogledom iz trećeg lica koja podržava uništavanje poznanika preko interneta, a za temu ima fantastični svet Warhammer 40K? Šta tu ima da se ne voli? Nadajmo se najboljem, ali za sad ne smem ništa da prognoziram.


9.9.2011, Men of War: Vietnam, Lace Mamba Global/1C Company, Strategija
Dve kampanje omogućavaju igranje sa elitnim timom američkih specijalaca ili dva sovjetska savetnika u vojsci Severnog Vijetnama. Zasede, prljavi trikovi, multiplayer... Obećava.


13.9.2011, Sengoku, Paradox Interactive, strategija.
Paradoxov odgovor na Shogun 2, strategija masovnih razmera koja omogućava upravljanje jednom porodicom u feudalnom Japanu. Sticanje uticaja i ratovanje sa neprijateljima zvuči dosadno, ali mogućnost da zaposlite ninja ratnike spašava dan. Ovo me podseti da hitno moramo da uradimo prvi utisak za Sengoku...


16.9.2011, Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, Tripwire, multiplayer akcija.
Treba nam tri čoveka da pokrenu tenk, dva raketaša da puze u travi, sedam pešadinaca da zauzmu most i najmanje dva snajpera da čuče ispod nekog krova i paze na put... Samo da znate, metke u okviru pamtite u glavi, na mapi teško da ćete pronaći dopunu, a zavoji praktično ne postoje. Simulacija bato!


22.9.2011, Might & Magic Clash of Heroes, Ubisoft, jRPG.
Šta je to što izgleda čudno a uz to i ne radi? Nešto što nije ni klasičan M&M niti uobičajen Heroes of M&M naslov, već nešto između namenjeno provenstveno konzolnim igračima... i portovano za nas reda radi. Ko zna, možda ispadne dobro...


23.9.2011, F1 2011, Codemasters, simulacija vožnje.
Osvežena grafika, osvežene statistike i imena vozača i timova, ... Podseća na trule dane kad je EA držao licencu, zar ne? Nadajmo se iznenađenju koje nam je izmaklo prošle godine.


27.9.2011. FIFA 12, EA, sport.
Uveren sam da je komentar nepotreban. Ukoliko grešim, iskoristite opciju za pretragu sajta i pronađite ranije vesti koje sadrže slike i video zapise iz igre.

Zar je to sve - samo deset igara vrednih pomena?

Naravno da ne! U septembru stiže još mnogo drugih naslova, uključujući i The Binding of Isaac, Wasteland Angel, Rock of Ages, Defenders of Ardania, Renegade Ops, Nuclear Dawn, ili Jonah Lomu Rugby Challenge.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

 1. A gde je Call of Juarez: The Cartel ili Driver: San Francisco? :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Red Orchestra 2 i Space Marine.
  @DeCoy
  CoJ3 je kako čujem preveliko smeće. Malo ko će ga i igrati.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ne treba zaboraviti Hard Reset.

  OdgovoriIzbriši
 4. Taman htedoh da napisem a gde je Serious Sam 3, kad ono izlazi tek u oktobru :(

  OdgovoriIzbriši
 5. Can't wait for Space Marine.
  Ne bih se bunio kada bi posle ovoga uradili Fire Warrior rimejk (al' da valja ovaj put dammit). :D

  OdgovoriIzbriši
 6. Samo Space Marine za sada. Red Orchestra 2 zvuci zanimljivo, videcemo.

  OdgovoriIzbriši
 7. Ocekujem Space Marine, a mozda i F1 2011 i Renegade Ops

  OdgovoriIzbriši
 8. Koliko god je novi CoJ smece, ipak fali u ovoj najavi.

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!