15. lis 2011.

Vikend popusti, 15-16. oktobar 2011.

Novi vikend je pred nama, a sa njim i nove rasprodaje. No, nećemo odugovlačiti. Počnimo odmah sa onim zbog čega ste došli.

Steam nudi 33% popusta na ceo katalog THQ-a. Ako smatrate da je to malo, Dawn of War naslovi su izdvojeni, i prodaju se upola cene - tako Dawn of War Gold košta deset, a Dawn of War 2 Complete dvadeset evra. Povrh toga, pred nama je vikend besplatnog igranja igre DoW2: Retribution. Osim toga, tu je su i tri Tomb Raider igre čija je cena snižena za 66% - Anniversary i Legend se prodaju za po tri i po evra, a Underworld košta pet. Na kraju, večeras do 19h možete da kupite obe Max Payne igre za tri evra i sedamdeset pet centi.

Dawn of War

Good Old Games na sniženju drži dvadeset Atari igara. Popust iznosi 50%, bez obzira na to koliko naslova pazarite, te je tako cena celog paketa šezdeset pet dolara, dok cene pojedinačnih ostvarenja idu od tri do pet dolara. U ponudi su klasici kao što je prvobitna trilogija Alone in The Dark, serijali Blood, Master of Orion, Rollercoaster Tycoon, Star Control, Total Annihilation, te zasebni hitovi kao što su Outcast i The Witcher.

GamersGate je ovog puta u leru. Iz slabašne ponude izdvajamo Men of War koji košta četiri dolara, te Garshasp: The Monster Slayer, Sword of The Stars Collection i Men of War: Red Tide koji se prodaju za po pet. Tu je i Europa Universalis 3 Chronicles po ceni od sedam i po dolara, te Men of War: Assault Squad po ceni od osam i po.

Men of War: Assault Squad

Direct2Drive rasprodaje simulacije - Woodcutter Simulator 2011, Wildlife Park Tycoon i Snowcat Simulator 2011 prodaju se za po pet dolara, Democracy 2 košta šest, a Rollercoaster Tycoon 3 Platinum sedam i po.

DotEmu nudi paket avantura iz Anuman kataloga. Za svega pet evra možete da kupite Amerzone, Egypt 3, Journey to The Moon, Return to Mysterious Island, Runaway: A Road Adventure ili Runaway 2: The Dream of The Turtle. Syberia Pack se prodaje za sedam i po evra, a Atlantis Pack za deset.

GetGames nudi isto što i prošlog vikenda. Ceo serijal Theatre of War je na sniženju, a pored njega su tu i Commandos Complete za malo manje od četiri dolara, Il-2 Sturmovik 1946 za pet, Operation Flashpoint: Red River za trinaest, Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad za dvadeset četiri, te još ponešto.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako proširite kolekciju nekim od pomenutih naslova, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Ako se uzima DoW, onda je najbolje uzeti Platinum, jer sadrži igru sa prva dva proširenja, a cena je čini mi se obično jednaka Gold izdanju (igra + jedno proširenje).

    OdgovoriIzbriši
  2. Videću ako uspem da nababim Retribution, igrao sam malo multi, and it was great...

    OdgovoriIzbriši
  3. Mozda cu da uzmem ovo:
    http://store.steampowered.com/news/6496/
    Vidim da je igraci bas hvale a i igra mi se nesto drugacije.

    OdgovoriIzbriši
  4. Alek, nemoj molim te. TO je klasičan primer gluposti. Naime, igra SMARA i nema drugog načina da ti to objasnim. Repetativna, monotona, dijalozi su glupi i predvidljivi. Veruj mi, i ja sam pao na to, a onda se biješ sa jednom istom grupom protivnika po 455535 put, zato što im je sinulo da je to jedini način da pobediš bossa koji ima nekoliko stotina puta veći health i damage od svih tvojih unita zajedno. Možd zvuči kao preterivanje, ali veruj mi, igra je ozbiljno precenjena.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!