2. stu 2011.

Nove pojedinosti o igri Risen 2

Piranha Bytes sprema novi Risen. Kažu da će biti RPG otvorenog tipa. Moći ćete da plovite od ostrva do ostrva i bavite se piraterijom. To znači, mnogo blaga, mnogo dvoboja i mnogo... smrtonosnih papagaja! Šta? Da, izgleda da će naš junak imati mogućnost da gađa protivnike papagajima, no mnogo zabavnije biće juriti obnažene krčmarice...


Moći ćete da kupujete i opremate brodove, a putovanje će, kao i unapređivanje opreme, biti u fazonu Mass Effect-a. Dakle, nema plovidbe u pravom smislu, vetra u kosi i to, već animacija koja prikazuje da li ste sretno stigli na odredište. Kroz sam brod kretaćete se od jednog kutka do drugog i tamo popravljati ili dograđivati šta treba, uz ćaskanje sa posadom koje pokreće dodatne zadatke. E, da, vraćam se na ono što vas najviše zanima.

Bajno će da izgleda, zar ne?
Papagaje ćete moći da dresirate i učite ih da napadaju protivnike, kako biste u ključnom trenutku mogli da proburazite ili upucate zlikovca. Misli se na protivnika, ne na papagaja. Ah, za ženske ste hteli da pitate? Pa, kao što šef projekta reče: "Kakav biste pirat bili da ne možete da spopadate žensku čeljad širomšir arhipelaga?"


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Meni ovo deluje okej. Prvi Risen mi je bio baš dobar, nadam se da neće odlutati mnogo od njega u ovom nastavku.

    OdgovoriIzbriši
  2. ^ What he said. Mada mi je prvi Risen, kad sam jednom shvatio sta se zapravo dogadja, bio vrlo depresivan. Ali na neki dobar nacin, onako, osvezavajuce. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Biće ovo dobro, vjerovatno još bolje od prvog Risena. PB nije imao kikseva osim trećeg Gothica a i on je danas posle svih patcheva sasvim dobra igra.

    OdgovoriIzbriši
  4. ^Tu si u pravu. Znaju momci njihov posao i neka ga se drže. Ne treba im odskakanja prevelikih od ustaljene formule.

    OdgovoriIzbriši
  5. E pa mozda bi morali malo da odstupe od te formule koju ponavljaju vec deset godina, da malo eksperimentisu. Risen je bio Gothic 2 lite. Ok je u prva dva poglavlja ali pred kraj vise vremena provedete u onim podzemnim rusevinama, igra postane losa akciona avantura. Sam kraj je najgori, igra potpuno ignorise to kako ste igrali do tada, koje ste skillove budzili, kakvu ste opremu nasli... Morate da kositite bas jedan okop i oruzje i da se borite sa zadnjim bossem bas onako kako autori igre zele. Bljak...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!