12. stu 2011.

Vikend popusti, 12-13. novembar 2011.

Upravo sam saznao da ove godine "Crni Petak" pada na 25. novembar. Za one koji nisu ostavili pola životnog veka na Vikipediji - reč je o najvećem prazniku konzumerizma, kojim na zapadu počinje Božićna kupovna sezona. Tradicionalno, tog dana je sve što postoji na ovom svetu na pozamašnom sniženju. Pošto su digitalni distributeri prošle godine proslavili ovaj praznik, nema razloga da to ne učine i ove. Što verovatno znači da biste trebali da štedite novce. No, ako vas baš svrbi buđelar, obratite pažnju na ove ponude...

Steam je ovog vikenda zatajio sa popustima, ne bi li nam svima skrenuo pažnju na Skyrim. Nekako se ipak provukao F1 2011, koji se prodaje za dvadeset evra, kao i E.Y.E: Divine Cybermancy, koji će večeras do 19h koštati deset.

O.K.O

Good Old Games nudi šesnaest igara iz Anuman kataloga - Amerzone, Atlantis 1,2 i 3, Celtic Kings, Haegemonia Gold, Iron Storm, Megarace 1,2 i 3, Moto Racer 1,2 i 3, Sniper Elite, Still Life, te Syberia 1 i 2. Popust iznosi 60%, bez obzira na broj kupljenih igara, te tako ceo paket košta pedeset četiri dolara, dok pojedinačne igre koštaju od dva i po do četiri.

Impulse dugo nije imao ovako dobru ponudu. Za tri dolara možete da kupite Duke Nukem: Manhattan Project, Duke Nukem 3D ili Rise of The Triad, dok se za po pet prodaju MDK, MDK 2, Earthworm Jim 1 i 2, Sacrifice, Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics i Total Annihilation. Master of Orion Collection košta osam dolara, a Rift i Freespace 2 po deset.


GamersGate nudi Commandos: Beyond The Call of Duty, Commandos: Behind Enemy Lines i Commandos 2 za po dva i po dolara. Batman: Arkham Asylum se prodaje za sedam dolara, a Assassin's Creed 2 za sedam i po. Sledi Assassin's Creed koji košta deset dolara, te Assassin's Creed: Brotherhood, koji se prodaje za dvadeset.

Direct2Drive prodaje Mount & Blade i Warband u paketu za malo više od jedanaest dolara.

DotEmu i dalje gura "što više igara, to veći popust" šemu. U ponudi su Gobliiiins Trilogy, Raptor: Call of The Shadows, Red Baron History i još ponešto.

GetGames organizuje rasprodaju Men of War naslova. Osnovna igra košta dva i po dolara, Vietnam dvadeset i šest, Assault Squad sedam i po, a Red Tide malo manje od šest i po.

Desura ovog puta nudi nekoliko zanimljivih indie ostvarenja - Mos Speedrun košta pet dolara, Thunder Fleets dva i po, Tumball tri, a Retention malo više od jednog.

To bi, ukratko, bile naše preporuke za ovaj vikend. Ako proširite kolekciju nečime, javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Jel se to meni cini, ili je Assassins Creed 1 skuplji od dvojke? Malo je cudno...

    OdgovoriIzbriši
  2. Jeste, skuplji je. Ali to je Ubisoft, oni nisu baš nadaleko poznati po svojoj razumnosti. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ionako cemo svi provesti ovaj vikend uz Skyrim. Samo pogledajte Steamove statistike, nisam video da je i jednu drugu igru na Steamu ovoliko ljudi igralo u isto vreme. Ludnica...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!