5. pro 2011.

Game of Thrones RPG

Balice vam krenule, priznajte. I treba, jer igru rade - navnodno - pod nadzorom veselog čika Martina lično. Cyanide je razvojni tim, Unreal Engine 3 je osnova. Kunu se da će igra biti u duhu knjiga, mada čim se pomene HBO jasno je da će da "vuče" i na seriju.



Dakle, spremite se na to da junaci ne izgleadaju onako kako ih je neznani umetnik doživeo, već će face biti sknute sa TV-a. Osim toga obećavaju nam čak TRIDESET sati igranja! Igrač će biti u ulozi Morsa, jednog od bratije sa Zida, kao i Alestera, Crvenog Sveštenika koji se posle izgnanstva vraća u Vesteros. Igra počinje u vreme kad je Kraljeva Ruka izgubila glavu...





Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 10:

  1. Tirionov glumac je bio čista pobeda. E sad što su svi počeli da vrište kada je Ned ...heh pa neću ni ja da spojlam, ali generalno super što su rešili da pokupe face iz serije. Samo, kako će to hronološki da izgleda baš se pitam, a i uopšte što se tiče linearnosti same. Izgnanik bi mogao lako da prođe, tj nije ograničen kao ovaj iz Noćne Straže na mesta gde može da se kreće.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kao ce da bude lose !!! Nazalost, ali svi znate da sam upravu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Cim sam video Iron Throne (druga slika?) sve mi je bilo jasno... Pass...

    OdgovoriIzbriši
  4. Cyanide nema pojma! Ovo uopšte nije materijal za RPG. Pazite šta vam kažem, Martin im neće dozvoliti da naprave igru u kojoj igrač svojim odlukama može da promeni događaje iz knjiga. Ko da neko želi da bude u ulozi nekog random lika koji nema nikakvog uticaja na dešavanja u Westerosu, gde život takvih nema nikakvu vrednost! Dobićete linearnu akcionu avaturicu u kojoj vam svi naređuju kao u japanskom RPGu i uvek ste izvan važnih događaja! I to lošu akcionu avanturicu, Cyanide je jadan studio...

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa Witcher je preko knjiga upao u igre...ali tu se priča makar da kriviti na način kako odgovara mediju.
    Video sam neku sliku, izgleda konzolaški poprilično. Ali nigde ne nalazim informaciju da je Martin rekao to famozno "da" na koje se svi kunu u ovom trenutku. Igra treba da izađe početkom 2012. godine, a mi nismo ništa ranije čuli o njoj niti o izjavama Martina? Smešno i nerealno.
    Što su reklamirali seriju godinu dana onda, ako je igra toliko dobra da ne mora da se promoviše. Mnogo je tu rupa.

    OdgovoriIzbriši
  6. Meh. Prvo su rekli da je datum izlaska daleko...
    http://www.rockpapershotgun.com/2011/09/21/cyanides-game-of-thrones-rpg-hints/
    ...pa onda da izlazi u toku 2013-te...
    http://www.rockpapershotgun.com/2011/11/10/another-game-of-game-of-thrones-screens/
    ... a sada treba da izađe početkom sledeće godine. Izgleda da ih je HBO naterao da nabrzaka završe igru da bi izašla kada i druga sezona serije. Nema nade za ovo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sam pre neki dan igrajući Skyrim i šetkajući se po severu pokrajine zamislio da igram GoT sa one strane zida :)

    OdgovoriIzbriši
  8. http://gameofthrones-thegame.com/
    Čika Martine, ako ti pišeš scenario, ponesi veliku batinu u slučaju da te ne slušaju.

    Bigpoint radi besplatni mmo, a napraviće i nešto za Fejsbuk 2012. godine. Sve bolje od boljeg...

    OdgovoriIzbriši
  9. Debeli George je zainteresiran samo za novac. Dok god on dobije pare njega baš zaboli na šta će igra da liči i da li će ispoštovati knjige.

    OdgovoriIzbriši
  10. Pa da je tako napisao bi knjigu u razmaku od godinu dana, kao što je King uradio sa Mračnim Tornjem. Zar mu treba više novca od ovog koji dobija od serije?
    Koja je priča bila što nije došao kod nas kada je bio u Sloveniji ili gde već?

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!