27. sij 2012.

Rayman Origins ipak dolazi na PC

Prošlogodišnja simpatična hit igra koja je osvojila srca mnogih igrača na konzolama ovog proljeća će obradovati i PC igrače. Ubisoft je nakon mnogih peticija i žalbi na službenom forumu odlučio ipak da objavi igru i za PC, ali sa jednom bitnom karakteristikom koja je iznenađujuća za tog izdavača. Naime PC verzija igre neće imati nikakvu zaštitu u retail varijanti, a verzije iz digitalnih prodavnica će imati samo aktivacioni kod. Igra nam stiže 29. marta u sve vodeće digitalne i retail prodavnice.


Za one koji ne znaju Rayman Origins je simpatična platformska igra koju karakterišu izuzetno lijepa grafika kao i muzička podloga. Igra je prilagođena svim uzrastima i sadrži lokalni Co-Op mod za do 4 igrača. Za mlađe uzraste igra će da pruži dosta zabave dok oni stariji koji se odluče na skupljanje svih trofeja će malo da se pomuče.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Odlična vest :) A to za DRM mi stvarno nije jasno. Aj' da je neko drugi ali Ubisoft...

    OdgovoriIzbriši
  2. Prokleto fantastična igra, jedan od najboljih platformera na ovoj generaciji konzola. Možda najbolji. KUPITE OVO! Divna, divna igra, šteta što je prodaja bila prilično loša. Dođavola, možda ovo kupim po drugi put, ovaj puta za PC.

    OdgovoriIzbriši
  3. Било би добро да ово стигне и на GOG. Најавили су да ће почети са продајом нових игара а ово би се баш лепо уклопило у њихову понуду а још је и DRM free тако да не би било проблема ни са тиме.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!