17. velj 2012.

The Humble Bundle Mojang: gledajte Notcha i ekipu kako prave igru

Počelo je! Mojang pravi igru sa prenosom uživo, vi plaćate koliko želite (a minimalno 1 američki dolar). Povremeno će biti postavljan link za sveže razvojne verzije, a po isteku 60 časova, trebalo bi da dobijemo celu igru. Šta će to biti i na šta će ličiti? Sudeći prema glasanju igrača koje je obavljeno ranije, prave strategiju sa Steampunk tematikom.


Ozbiljno, na šta li će to ličiti? Ja sam glasao za DungeonCrawler sa Candyland temom... nadao sam se da ću moći da vodim gnoma koji mlati protivnike ogromnom lizalicom...

Kako god, evo linka: Kliknite ovde odmah!

Dodatak, 18h:
Dodata je nova igra, "Unnamed Game by Oxeye Game Studio". Postaje zanimljivo.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. Humble Bundle me redovno prijatno iznenadi :D
    Ovaj projekat mi je posebno zanimljiv jer studiram za programera, i naravno dobar deo svog vremena provodim uz PC igre :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Steta sto nemam vremena da gledam prenos, bas me intresuje kakva je amosfera tamo. Msm, znamo da je dobra, al' samo sa slika i txt-a... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pričaju pola sata, malo se smeju, jedu pizzu, malo se smeju, jedu suši, malo se smeju... nisi još ništa propustio. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa kada programiraju i dizajniraju?!?! Zaj*bace nas i nece ni zavrsiti igru... :D :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa imaju već neki mali prozor sa gomilom Super Mario Gumbas-alike likova koji skakuću u mestu...

    OdgovoriIzbriši
  6. Tvrdim da je igra odavno pravljena, i da je ovo njima samo dobra reklama koja treba da ih prikaze kako su oni vrhunski tim koji moze da napravi dobru igru za kratko vreme. X)

    OdgovoriIzbriši
  7. Tvrdim da nije, jer im reklama tog tipa ne treba. Odavno se javno zna kakav su tim i koliko mogu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Pa Notch je sam pravio igre za 24h, a svako ko je ikad probao da pravi igru kako treba, zna da za 24h može da se uradi to što su i oni uradili za 12 (jer ih je više), tj. osnovni pathfinding, object collision i da se ubace placeholder sprajtovi. Tek danas-sutra ćemo imati prvi "nalik na nešto" build.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!