27. velj 2012.

Igrorama Gold Club: King Arthur Collection


Nedavno smo najavili promenu u načinu na koji delimo licencirane igre svojim čitaocima krajem svakog meseca. Od sada svako ko je napisao makar i samo jedan komentar, može da osvoji neku igru na mreži Steam. Međutim, smatramo da nije pravedno da se, povećanjem ukupnog broja učesnika, smanjuju šanse našim najodanijim čitoacima, koji mesečno napišu po deset ili više komentara...

Stoga smo osnovali Igrorama Gold Club. Najposvećenijim čitaocima članstvo će doneti brojne pogodnosti, počev od povremenih darivanja kvalitetnijih (čitaj: skupljih) igara na mreži Steam, pa sve do ranog pristupa servisima koje budemo pokretali (a, kao što odavno govorimo, planovi postoje i nešto se sprema!) i novim delovima bloga.

Članstvo je privremeno i traje jedan kalendarski mesec, a pozivnicu će dobiti najaktivniji čitaoci - ukoliko želite da saznate više, pogledajte prvobitno obaveštenje. Važno je istaći da za učlanjenje nije potrebno kupiti bilo šta, niti će blog Igrorama ikada naplaćivati svoje usluge i servise.

Obaveštavamo vas da smo pokrenuli prvo zatvoreno darivanje za članove sa zlatnim statusom. Poklanjamo King Arthur Collection, paket koji sadrži igru King Arthur - The Roleplaying Wargame, proširenje Fallen Champions, te čak 4 različita paketa dodatnog sadržaja (DLC).


Članovi grupe Igrorama Gold Club mogu da kliknu ovde da se prijave za izvlačenje. Preporučujemo da pre toga pročitaju pravila grupe i servisa SteamGifts.com, kako ne bi došlo do nesporazuma zbog kojeg bi im pristup grupi i tom servisu zauvek bio zabranjen.

Ukoliko imate pitanja, postavite ih na stranici grupe na mreži Steam.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. King Arthur, huh. Iako me privlači koncept hibrida RPG-a i strategije, nikako nisam imao vremena da probam igru. Soon...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovakav poklon je super stvar. Dok Artur dvojka ne izbaci neke DLC pakete, kec sa svim proširenjima i dalje je bolji. Želim sve najbolje takmičarima.

    OdgovoriIzbriši
  3. Moj savet je da se, ako već niste, što pre registrujete na steamgifts.com i isprobate malo kako sajt radi na javnim dodelama... sakupite malo bodova itd, dok čekate 5. mart.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobar je stamgifts, ali samo za privatna deljenja, jer je na onim javnim nemoguće dobiti bilo šta (unless you are very, very lucky).

    OdgovoriIzbriši
  5. Tako se i rodila ideja - "dobra fora, alć nemoguće dobiti osim ako nisi u privatnoj grupi sa malo članova" i onda mi napravimo privatnu grupu sa malo članova i dalje već znate.

    OdgovoriIzbriši
  6. Super poklon, mada voleo bih da neko drugi osvoji.. Ako ja osvojim, sve ce ispastati zbog igre :D

    OdgovoriIzbriši
  7. ^Probaj da se iskontrolišeš onda :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!