6. ožu 2012.

Paradox najavljuje 3 nova naslova!

The Showdown Effect, Dungeonland i RED Frontier su ti naslovi, koje Paradox prikazuje i najavljuje na 2012 Game Developers konferenciji. Očigledno da ne idu na jednu veliku igru, već na njih mnogo. Da vidimo šta je koja? Svaki naslov ima promotivni video i malo objašnjenje u prilogu koji sledi.

The Showdown Effect (ranije poznat kao "Project JFK") je kreiran od strane Arrowhead studia (Magicka). Krvavi 2.5D multiplayer obračun! Puška ili mačekanja, birajte.



Ah, Dungeonland. Najzlobniji napravljeni luna park ikada, koga je dizajnirao najzlobniji mađioničar koristeći najzlobnije ideje...kapirate. Ovo žestoko liči na Magicka-u. Četiri igrača co-op.



RED Frontier, poslednji ali ne i najmanje bitan, vuče na klasičan naučnofantastični RTS. Primetićete da glavni komandant-heroj nosi čekić tj. macolu. Što bi to došlo dobro Šepardu.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. The Showdown Effect: Dok ne vidim video sa borbom sa mačevima od ovog naslova ne očekujem ništa posebno. Realno gledano, bez mačeva ova igra je samo obična 2.5D multiplayer pucačina.

    Dungeonland: Da, veoma liči na Magicka-u ali je to dobra stvar jer, barem mene, još nisu smorile igre na taj fazon. Koliko znam, nema nešto mnogo dobrih naslova ovog tipa, tako da još jedan definitivno dobro došao.

    RED Frontier: Pored velikog broja naučnofantastičnih RTS igara koje su skoro savršene za multiplayer jedina stvar koja može da izdvoji novi naslov je priča, tako da bez više informacija o njoj ne vredi ulaziti u raspravu.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!