2. ožu 2012.

Sleeping Dogs, novi video

Square Enix nas je danas obradovao sa prvim ingame promotivnim videom igre Sleeping Dogs pod nazivom Story. Ovaj video će vas ukratko informisati o radnji igre ali i prikazati kako to igra zapravo izgleda. Video možete pogledati u nastavku teksta.


Sleeping Dogs izlazi ovog ljeta za sve vodeće platforme PC, Xbox360 i PS3, a više informacija se očekuje u narednim mjesecima.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. Pa kad ne mogu Jakuzu da igram jer je za Soni, naravno da ću da se popalim na ovo :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Šta bih ja dao da Jakuza serijal stigne na Xbox i PC... Ne razumem zašto su te igre još uvek ekskluzive za Sony pošto je Sega izdavač i oni imaju prava za IP a obično su fokusirani na multiplatform.
    Inače za ovo čekam da vidim kakve će biti ocene i utisci igrača pošto se ovaj razvojni tim i nije baš proslavio sa svojim prošlim igrama.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo izgleda, nadam se da će ispasti dobro. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. @Predrag Mihajlovic
    Jes, četiri dela ima beše? I nijedan za PC mamicu im...Uostalom, japanci kada se svađaju daleko je nakurčenije od Kineza.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne razumem zašto ih nije bilo bar za Xbox. Isti tim iz Sege koji je radio na Yakuza serijalu je napravio i Binary Domain koji je skoro izašao i za PS3 i za Xbox a opet tvrde da će i sledeće Yakuza igre biti ekskluzive za Sony. To mi nema nikakvog smisla jer bi se takve igre prodale odlično na Xboxu...

    OdgovoriIzbriši
  6. Možda nisu našli prevodioca? Mada ko zna. Jel bio neki Berserk možda za Xbox?

    OdgovoriIzbriši
  7. @Link_Pain
    Binary Domain stiže na PC sledećeg meseca a to je od istih ljudi koji su odgovorni za Yakuza serijal. Steam je reklamira kao akciju ali igra je skoro RPG. Imate skillove i nadogradnju oružja ali je to jednostavnije u odnosu na ME, dijaloške izbore i posledice ali isto i toga je manje nego u ME igrama. Igra u mnogo čemu može da prođe kao nekakav japanski Mass Effect lite. Čak se bavi i nekim sličnim temama. Vredi je odigrati...
    Nije Yakuza niti ima bilo kakve veze sa njim ali eto to dobre prilike da se upoznaš sa timom koji stoji iza tog serijala.

    OdgovoriIzbriši
  8. Video sam u najavama i pogledah poneki video. Izgleda ok...mada, nije to to. Ne treba mi šablonski čučavac. Dovoljan mi je jedan, ME2 mi se ionako smučio sa Vanguard-om.

    Yakuzu 'oću, majku mu! Ako treba da molim drugara iz japana da mi pošalje japansku verziju, pa da od ortaka odavde maznem plejs, uradiću tako na kraju :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!