27. ožu 2012.

Veći, svežiji, noviji - GOG


Tri ključne reči koje opisuju stanje u kojem je GoG sada. Veći znači da se usluga koja se pruža sada proširila i na novije naslove, pored klasika, što znači veliki porast korisnika. Nije nužno da GoG-u treba novi početak, ali dizajn sajta jeste osvežen i modernijeg je (spojen sa društvenim mrežama) izgleda. A tu je i novi GoG downloader, pa nov način obaveštavanja korisnika o predstojećim naslovima u prodaji. Šta reč noviji predstavlja, koja je ponuda u pitanju, pogledajte u nastavku.

Više od 20 novijih i kvalitetnih naslova stiže na trpezu ovog meseca. Ukoliko niste sažvakali prelepi Machinarium, sada vam je prilika. Slede Legend of Grimrock za svega $11.99 ako naručite od danas, zatim Trine, The Whispered World, Spacechem i Darwinia. DRM free kao i uvek, najboljeg mogućeg kvaliteta.

Budućnost donosi mnoge novine, ali jedna koja je važna pomene je prerađeni Community Wishlist. Budite u toku i pratite dalji razvoj, odavde može samo na bolje da ide.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Isto k`o i pre... samo plavo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Neće uopšte biti isto ko pre pošto će sada aktivno prodavati i nove igre... Što je dobro jer to znači da će pokvareni Steam dobiti još jednog konkurenta koji ne pravi drastično različite cene za razne delove sveta ili odbija da uopšte prodaje neke igre u nekim delovima sveta.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!