31. ožu 2012.

Warhammer 40,000: Dark Millennium prešao u singleplayer


THQ javlja da je Warhammer 40,000: Dark Millennium preobražen potpuno iz jednog očekivanog i "skupog" MMO iskustva u singleplayer. Kingdoms of Amalur: Reckoning je naslov koji je imao maltene isti slučaj. Ne znam koliko je ovo dobro za igrače, ali defintivno nije za razvojne timove. Otpušteno je 79 radnika iz Vigil Games-a (Austin grane) i 39 iz Relic Entertainment (Vancouver grane). Datum izlaska se još ne zna.








Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Žao mi je otpuštenih članova razvojnog tima :(
    Što se same igre tiče, generalno izbegavam MMO ali sam ovo planirao da igram.
    Ako prelaze na singleplayer nadam se da će barem da urade kavu-takvu kampanju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čim ga nisu potpuno otkazali to znači da je igra dobra. Ovako jednostavno THQ nema ni izbliza novca da izda i održava jedan AAA MMO u ovakvom stanju u kakvom su danas. Znači nije da igra nije zadovoljavala standrde nego oni nemaju para. Ja bih više voleo da je ostao MMO jer je prema najavama trebao biti dosta inovativan a Warhammer 40,000 univerzum je odličan za MMO. Dakle slažem se da je ovo gubitak za sve igrače.

    OdgovoriIzbriši
  3. Žao mi je ljudi iz Relica ali ovo je možda dobra ideja.;) Tržište je već neko vreme prezasićeno sa MMO naslovima, čak ni oni koji su bazirani na uspešnim franšizama nisu postigli očekivani uspeh (recimo SWTOR). Ne verujem da bi bilo mesta za ovu igru. Singlplejer Wh40K RPG sa druge strane zvuči kao potencijalno veoma uspešna igra, pod uslovom da odrade dobar posao.:)

    OdgovoriIzbriši
  4. @Danilo S.
    Ne širi dezinformacije... The Old Republic je u svakom pogledu veoma uspešna igra.
    Ovo je moglo da prođe dosta dobro kao MMO. Potražite informacije iz tekstova koji su objavljeni o igri. Trebalo je da ima jak fokus na priču samo što ne znam da li bi išli isto daleko sa time kao i Old Republic. Trebalo je da ima i vrhunski odrađenu akcionu borbu. Samo zamislite kako bi bilo igrati MMO sa sistemom borbe kao u Darksiders igrama pošto na ovoj igri isto radi Vigil i koristi isti engine kao i Darksiders.

    OdgovoriIzbriši
  5. SWTOR je uspešan koliko EA ima para za Bioware i marketing, poput one sjajne reklame u centru Njujorka. THQ očigledno nema toliko.
    Guild Wars 2 se čeka, WoW je još na tronu, SWTOR se ubacio nekako, jaka je konkurencija sa svih strana mainstream-a da bi se rizikovalo sa tolikim parama.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!