26. tra 2012.

Darksiders 2, CGI promotivni video


Nešto po čemu sam dobro upamtio naslov Darksiders jesu dva sjajna 3D promotivna snimka. Nešto što je magično i nadrealno odjednom je postalo potpuno i stvarno. Možda je to "samo" do dobrih efekata i animacije. Darksiders 2 nastavlja istim putem, promotivnim snimcima punim krvoprolića. Zasladite se makljanjem iz priloga.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Pravi predak Darksiders serijala ponovo može legalno da se kupi na PCju ako nekoga interesuje http://www.gog.com/en/gamecard/legacy_of_kain_soul_reaver Ja sam nekada dosta voleo Soul Reaver i nastavak.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kul. SR1 je jedna igra koju nisam očekivao da vidim na GOG-u u bližoj budućnosti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jedino me čudi da nisu prvo postavili Legacy of Kain kec... Jeste igra zastarela u svakom smislu te reči i mnogo manje atraktivna za većinu igrača ali imaju oni mnogo takvih igara a mogli su da ga stave i kao besplatan download.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ako nisu Master of Mana stavili kao besplatni download, zasto bi i mladju igru Legacy of Kain stavili? Keca sam odigrao pre koju godinu, iako je mator jos je zabavan. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sećam se da nekada nisam mogao da igram taj Soul Reaver. Na tastaturi je bio neigriv a starinski gejmped koji sam tada imao nije imao dovoljno tastera da pokrije sve kontrole.:) Drugi deo je već mnogo bolji port i ima normalnu podršku za miš i tastaturu, to bih mogao da ponovo odigram.

    OdgovoriIzbriši
  6. "Kain is deified. The clans tell tales of him, few know the truth. He was mortal once, as were we all. However, his contempt for humanity drove him to create me and my brethren. I am Raziel, first born of his lieutenants."

    Nakon ovoga krenula je ona nezdravo dobra muzika, bale su mi iscurele tada. Beše to davno...
    Slično sam se osećao videvši prvi promotivni video za Darksiders 2. Ali ovi, gde je sve CGI, su čista pobeda.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!