31. svi 2012.

CD Projekt RED pravi Cyberpunk igru


CD Projekt RED, Poljaci koji stoje iza Witcher serijala, najaviše novu RPG igru u kategoriji AAA izdanja. Biće bazirana na pen & paper RPG Cyberpunk univerzumu, koji je napravio i dizajnirao Mike "Maxmike" Pondsmith. Suosnivač kompanije Marcin Iwinski obećava nam legendarno RPG iskustvo, a mislim da će bez ikakve sumnje biti upravo to kada se pojavi na tržištu. Slike u nastavku.

Iz poštovanja prema baji koji je dizajnirao Cyberpunk 2020, neka bude njegova prva slika sa konferencije, dok je sledeća sa omota originalne pen & paper igre. Nego, dragi moji čitaoci, jeste li se zagrejali za ovaj naslov kao i ja?




Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Nikad čuo za ovaj p&p sistem ali siguran sam da će igra biti dobra... Postoji dobra šansa da će igra čekati izlazak sledeće generacije konzola tako da se očekuje neverovatna grafika pošto su već pokazali za šta je Red Engine sposoban. Iz ovog concept arta se oseća da idu na neki retro cyberpunk stil. Odeća i upšte dizajn likova više liče na nešto iz osamdesetih ili na omot neke igre za Segu.
    Nadam se da su spremili bar neki teaser za E3.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajne vesti, jedva čekam da pokažu nešto više. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. E pa ako je ista ekipa koja je pravila Witchere, onda teško da će biti loše.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo zadnje dve slike, jel to isto nešto staro ili je ipak novo?

    OdgovoriIzbriši
  5. @Roderick
    To je concept art koji je prikazan na jučerašnjoj konferenciji... Namerno je urađen u retro stilu.

    OdgovoriIzbriši
  6. Prodacu svoje telo za ovo.

    Cyberpunk p&p sam citao svojevremeno, ali da se ubijem ne mogu da se setim sta je od svega sto se secam njegovo, a sta je iz GURPSovog cyberpunk setinga. Ma bice dobro u svakom slucaju, sa tim zanrom omaske nema (*drzi palceve*).

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!