11. svi 2012.

Najavljen The Incredible Adventures of Van Helsing


Mađarski razvojni tim Neocore Games, poznat po strategijskom serijalu King Arthur, priprema nam za kraj godine The Incredible Adventures of Van Helsing. Posredi je akcioni RPG, smešten u Evropu 19. veka. Tehnologija i magija se prepliću, a čudovišta haraju nekažnjeno. Niste u ulozi iskusnog profesora, već njegovog šarmantnog sina, lovca na grozote koji veoma liči na Dante-a iz slavnog serijala DMC. Slike slede u nastavku.

Inače, mlađani Van Helsing liči na originalnog Dante-a. Srećom, ne na njegovu emo "reinkarnaciju". Naime, priča nas vodi u sumornu i izmišljenu zemlju Borgovia, koju pustoše natprirodne sile. Zadatak je sprečiti njihovo zlo i širenje po istočnoj Evropi, a sudeći po autorima, igru će prožimati uticaj knjige Brama Stokera "Drakula"






Moram priznati da jedva čekam ovaj naslov, a vi čitaoci?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Glavni lik definitivno liči na Dantea. Nadam se da će i borba biti urađena po ugledu na DMC ili neku drugu sličnu akcionu avanturu. Previše je akcionih RPGova sa borbom u Diablo fazonu...
    Inače teško je jedva čekati neki naslov kada se sve informacije svode na par slika i kratku najavu. Videćemo kada bude poznato više detalja.
    Pošto spominješ novog dantea preporučuje ti se da pogledaš novije snimke iz DMC igre jer je dizajn popravljen i sada izgleda bolje nego na prvim slikama i trejleru a akcija u igri izgleda baš vrhunski u DMC tradiciji. Nema mesta za hejtovanje...

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije to hejt, već šala :)
    Video sam odavno sve, još u prvim najavama. To se ne može tek tako "preskočiti". Da je Dante bio najbolji onakav kakvog su ga prvi put dizjanirali (mada je bradica u četvorci veliki+), tvrdi 99% ljubitelja. Možda nisam baš okoreli ljubitelj, ali kapiram japance. Jer to je i Hideo Kojima uradio kada je po prvi put servirao totalno drugečijeg lika od Snake-a u jednoj Metal Gear igri. Samo što je on bio tipičan lepotan na japanski način (ali su preterali posle...), a ne reinkarnacija pokojnog pankera Sid Vicious-a. Drago mi je da se bar neko setio da iskopira fazon na sličan način, po kultnoj knjizi. Zato i jedva čekam, jer mi je Drakula jedna od omiljenih klasičnih knjiga.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!