6. lip 2012.

E3 2012: THQ predstavlja


Izdavačka kuća THQ je na festivalu E3 2012 predstavila svoje nove naslove. Neki su vam već poznati, za druge prvi put čujete, a trećima je datum objavljivanja pomeren za narednu godinu. U svakom slučaju, dok čekamo da se pojave u prodaji, tu su slike da utaže žeđ.




Bolje da krenemo od nečega što će pre stići. Akciona avantura Darksiders 2 se očekuje u avgustu. Vođa jahača, Smrt, nastoji da pobije sve optužbe na račun svog brata Rata, koji je okrivljen da je prerano započeo Apokalipsu. Priča služi kao prethodnica za Darksiders: Wrath of War, koji smo imali prilike da igramo i opišemo









Sledeći je, neprežaljeno pomeren za početak 2013. godne, Metro: Last Light. Ova pucačina iz prvog lica, koja je privukla veliku pažnju i na prošlogodišnjem festivalu E3 2011, zasnovana je na izuzetno popularnim i odličnim romanima Dmitrjia Gluhovskog. Iako ne prati direktno radnju druge knjige, uvereni smo da će biti odlična akcija









Najavljen za 2013. godinu, kao ekskluziva za PC, jeste nastavak popularnog strateškog naslova u stvarnom vremenu - Company of Heroes 2. Naše drage čitaoce smo već nagrađivali prvobitnom igrom. Naslov je još uvek u razvoju, a koristiće novi pokretač po imenu Essence 3.0, uz pomoću kojeg će igrači moći da vide kroz oči svojih jedinica. Crvena Armija nastupiće po prvi put u igri, posle ogromne popularnosti modifikacije po imenu Eastern Front. Co-op igranje i multiplayer se podrazumevaju.






Šta kažete, koja vam tera vodu na usta?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Богами, само две последње.

    OdgovoriIzbriši
  2. CoH2 definitivno, bilo mi je izuzetno drago kada sam čuo da su batalili izmuženu smaračinu od '44 Normandije/Francuske.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!