25. lip 2012.

Quantum Conundrum, beg kroz dimenzije


Jedan od preporučljivih načina da se ohladite za vreme ovih tropskih vrućina jeste da kidnete u drugu dimenziju! U tome će vam najbolje pomoći, objavljen pre neki dan, FPS logički naslov Quantum Conundrum.


Steam nudi igru, koja je uveliko nalik naslovima Portal 1 i 2, za 14,99€. Možda vam više odgovara "sezonski paket", koji vam obezbeđuje muziku iz igre i dva DLC-a? Svega 19,99€.












Što se tiče priče, protagonista je dvanaestogodišnji dečak koji ima ekscentričnog ujaka - profesora Fitz Quadwrangle-a. Ujak, koga bi svi poželeli da imaju, digao je svoju laboratoriju u vazduh i nestao kroz neki višedimenzijski procep. Jedini način da ga dečak spasi jeste uz pomoć specijalne rukavice koja omogućava putovanje kroz dimenzije.


Osim što treba da se zahvalimo izdavaču Square Enix, sasvim sigurno je da ovaj naslov ne bi bio moguć bez dizajnerke Kim Swift.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Jako prijatna igra, donekle opustajuca (kazem donekle jer neke puzzle mogu da vas iznerviraju) i definitivno dobar beg od braon-sive palete boja koja preovladava u modernim igrama. Licno mislim da nije na nivou kvaliteta kao Portal ali je vrlo blizu.
    I da, Ike je genijalan :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!