23. srp 2012.

Green Man Gaming, prodaja fizičkih verzija igara

Green Man Gaming, Internet distributer digitalnih verzija igara, najavio je da će ponudu za korisnike iz Ujedinjenog Kraljevstva proširiti i na upakovane fizičke kopije svojih naslova. Prva sedmica ulaska na novo tržište biće proslavljena dnevnim popustima na razne naslove od 27. jula do 2. avgusta.


Kupci iz UK će 27. i 28. jula moći da naruče upakovane verzije igara Darksiders 2 i Sleeping Dogs za PC po cijeni od £19.99, a Xbox i PS3 verzije po cijeni od £29.99. Neki od ostalih naslova koji će u ostatku sedmice biti na popustu su Call of Duty: Black Ops II, Borderlands II, Hitman Absolution i Guild Wars II. Iz Green Man Gaming-a poručuju da je prodaja upakovanih igara u Ujedinjenom Kraljevstvu logičan početak, jer su oni firma bazirana u UK, ali da ne planiraju da se tu zaustave.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Da mogao bi i Steam da pocne sa tim. Ja se licno lozim na boxsetove, da ih pipam i mazim povremeno. Jbg kolekcionar sam (znam bolest).

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo je imati box, ali i skupo... Cak ni izdavaci tako nesto ne podrzavaju vise. Odavno sam odustao da sanjam da cu svaku igru imati u fizickom obliku... :/

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!