15. srp 2012.

Igrorama Gold Club: Swords and Soldiers HD

Podsećamo članove Igrorama Gold Club grupe da od danas, putem servisa SteamGifts, mogu da se prijave za prvo ovomesečno nagradno izvlačenje. Kao što je rečeno ranije, poklanjamo igre Swords and Soldiers HD, te sa početkom za četiri dana, Duke Nukem Forever.


Svako ko je jednom ili više puta zaslužio mesečnu članarinu pišući određeni broj komentara, dobiće slobodan pristup u novembru, kad budemo slavili rođendan.

Još nije kasno ni za vas! U julu smo pozvali sve koji su tokom juna napisali 5 ili više komentara na blogu, a to su Indoril, Marko F, Predrag Mihailovic, MiNed, Ogisha, Uroš Jovanović, Roderick, Maladikt, Dekip, Grgolj Blaster i Astaroth.

U avgustu ćemo pozvati sve čitaoce koji ovog meseca napišu 6 ili više komentara (ne računamo nove Facebook komentare, oni su više tu pogodnosti radi). U septembru, sve koji tokom avgusta napišu najmanje 7, u oktobru one što napišu 8 tokom septembra, a u novembru sve koji napišu barem 9 komentara tokom oktobra, ili su ranije bili pozivani. Posle toga vraćamo se na redovnih 10 komentara za učešće.

Sama pozivnica Igrorama Gold Clubu ne znači i automatsko prisustvovanje izvlačenjima koja se organizuju za članove. Prijavljujete se samostalno za svaku igru koja vas interesuje, a još uvek je nemate. Puna pravila servisa SteamGifts možete pronaći i pročitati ako kliknete ovde. Nažalost, novi čitaoci mogu imati problem sa registracijom, jer servis zahteva da na Steamu imate igara u vrednosti 100 američkih dolara, čime dokazujete da je reč o vašem nalogu, a ne o na brzinu otvorenom lažnom nalogu koji biste koristili da više puta uđete u isto izvlačenje.

Ni to nije problem, u toku je velika letnja rasprodaja na Steamu, uz sitno "ulaganje" moći ćete da prebacite tu granicu i nabavite zaista kvalitetne igre. Verujte, vredi se potruditi, jer vam pripremamo zaista zanimljive naslove!

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 11:

  1. zar je 10 redovno? Nije bilo 5 uvijek?
    I zar za steamgifts treba 100$?
    Ko sam ja?
    U jbt, ja se ničega ne sjećam.

    OdgovoriIzbriši
  2. 10 je redovno. Za Steamgifts je bilo potebno 50, pa su podigli na 100, zbog raznih paketića i nekih zloupotreba. Ti si Noisy.

    OdgovoriIzbriši
  3. daj da probam taj Duke Nukem Forever :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Cenim da ce za Djuku biti vec navala

    OdgovoriIzbriši
  5. Možeš da se kladiš da hoće ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Šta mislite hoće biti navale za Nexiuz, Metro 2033, itd? Čujem od ljudi da bi narednih meseci mogli da vidimo tako nešto ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Hoće. Za Metro sigurno, a za Nexuiz nisam siguran.

    OdgovoriIzbriši
  8. Metro 2033, Metro 2033 gde gde? o.O

    OdgovoriIzbriši
  9. @Walker
    Мислиш Nexuiz? Изгледа као Quake клон што је увек занимљиво.
    Metro 2033 сам мало играо код друга и баш ми се свидела.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ma da, typo. Liči na Q3A u FarCry3 engine.

    OdgovoriIzbriši
  11. Прво сам помислио на Nexus - The Jupiter Incident :/

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!