23. srp 2012.

South Park: The Stick of Truth, nove slike


South Park: The Stick of Truth je jedinstveno i blesavo čudo od RPG igre, koje je Obsidian Entertainment najavio na ovogodišnjem festivalu video igara E3 2012. Naravno, slavna četvoročlana ekipica iz serije South Park je tu. Vi, kao peti klinac i glavni junak, morate im pomoći da spasu svoje mestašce u brdima Kolorada koje je pod opsadom zlih sila.






Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Obozhavam South Park, ali ne mogu da zamislim da od toga naprave RPG. Nekako mislim da ce sve ispasti jako smesno i neozbiljno, ali kao RPG ne mogu da zamislim... nikako.

    OdgovoriIzbriši
  2. Слажем се са Bogysha-ом. Волим и ја South Park али не видим како могу да га лепо укомпинују са RPG-ом :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Ako bude radila neka dobra ekipa koja iole lici na onu sto radi seriju, bice odlicno igra, ma koji da je zanr... Ovi sto rade seriju da im daju tenisku lopticu i ekser bi od toga napravili nesto sto bi te teralo na smeh 20dana. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kreatori serije nadgledaju razvoj igre i zaduženi su za priču, osmišljavanje okruženja i likova, a i Obsidian ima na raspolaganju sve resurse iz serije (grafika, zvukovi...) tako da ovo lako može da postane hit. Ni meni nije jasno kako će ovo da radi kao RPG ali znam da će biti urnebesno. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Koliko se sećam, mehanički će donekle da podseća na prve dve epizode Penny Arcade serijala. Ukoliko zaista bude tako, nema šta da ne funkcioniše - malo avanture sa zanimljivom i dihovitom pričom, urnebesni likovi, napredovanje likova po nivoima i jRPG borba, ograničen inventar, ...

    OdgovoriIzbriši
  6. Već vidim ko će da tenkuje - Kartman!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!