11. srp 2012.

SW:TOR, besplatan do 15 iskustvenog nivoa


Došla maca na vratanca, ili bolje da kažem da je lija dolijala? Toliko o tome da će zvezdani MMORPG, koji je razvio Bioware i objavio EA u saradnji sa LucasArts-om, pružati revolucionarno iskustvo. Nema više besplatnih vikenda, sada je SW:TOR do 15 iskustvenog nivoa dostupan svima. Oni to zovu Free Trial, mi koji smo na planeti Zemlji zovemo to gubitak interesovanja igrača.

Da stvar bude još smešnija, probni igrači moći će da učestvuju u PvP borbama, odu na planetu Capital da bi posetili izabranu frakciju i da sa drugim igračima (platišama) odigraju specijalne zadatke Flashpoint. Pitam se šta li će sledeće da postane besplatno.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. ma super.. onda kad je bilo beta testiranje dobijem za vikend da probam igru. Dok sam je skinuo (nesto oko 40gb, ako se ne varam) morao sam da palim negde i propade mi beta vikend. Smorio sam se ko niko i izbrisao igru uz psovanje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova igra bi uspela da nije bilo dosadne borbe i klasicnih MMO questova. Smesno mi je kako je BioWare izabrao da se tako zilotski drzi klasicne zastarele MMO formule dok sa druge strane svaki novi SP RPG menjaju u odnosu na nastavak i prate najnovije trendove da bi dosli do sto veceg broja igraca.

    OdgovoriIzbriši
  3. Glavni dizajner igre je nedavno napomenuo da je MMO tržište veoma dinamično i da će oni morati da održe korak sa istim. A svi znamo da je F2P budućnost MMO naslova, tako da po mojoj proceni ovo će za nekih godinu-dve biti potpuno besplatno, sve zavisi koliko uspeju da zadrže igrače. Možda probam sad kad postoji taj trial, mada je 40 GB previše.

    OdgovoriIzbriši
  4. @MilanJ88 smešno je kako danas većina razvojnih timova nema dovoljno hrabrosti da proba nešto novo u MMO žanru, svi se drže WoW recepta k'o pijan plota.

    OdgovoriIzbriši
  5. http://pikabu.ru/images/big_size_comm/2012-06_5/1340528594135.gif

    OdgovoriIzbriši
  6. Jedina "revolucionarna" stvar po kojoj će biti upamćen ovaj MMO je po broju NPC likova koji imaju glasovnu podršku. S obzirom da je EA izdavačka kuća, ovo može da prođe kao 90% dobrih serija na Fox kanalu.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!