2. kol 2012.

SW:TOR, free-to-play na jesen


Očigledno je da interesovanje za Star Wars: The Old Republic opada. Nakon pružanja mogućnosti besplatnog igranja do 15. iskustvenog nivoa, Bioware se odlučio da svoj MMO naslov povede korak dalje. Igrači će uskoro moći da se opredijele da nastave sa plaćanjem mjesečne pretplate ili potpuno besplatno igraju sve do završnog 50. nivoa.

Za razliku od onih koji se opredijele za free-to-play varijantu, pretplatnici će nakon dostizanja poslijednjeg nivoa imati pristup svom sadržaju, a u zavisnosti od količine prethodno uplaćenih mjeseci dobiće odgovarajuću sumu Cartel Coin-a, nove valute za kupovinu predmeta unutar igre. Ostali igrači će neke od prednosti koje imaju pretplatnici moći da nadoknade stvarnim novcem. Da li će ovaj potez SW:TOR-u značajno povećati broj korisnika, ostaje da se vidi.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Trebalo bi da ih ovo spase. Ja licno igram LOTRO vec vise od 2 godine. Uplatio sam samo jedan mesec cisto da otkljucam Traits, sve ostalo, ali bukvalno sve sam izgrindao na Deeds. Taj potez prelaska u play-for-free LOTRO ekipe je spasio igru od propasti. Mnogo je konkurenata na trzishtu, a najbolja je varijanta daj coveku da igra, a ako uspes da ga uvuces u sektu... ne brini se plati ce. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pored GW2 koji startuje 25. avgusta? Može samo da im dalje opadne broj igrača...

    OdgovoriIzbriši
  3. Mozda poklone igracima roze lightsaber-e for free? :P Sekta je to :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Veliki sam fan serijala Knights Of The Old Republic pa sam zato jedva čekao da ovo postane F2P pa da i mi obični smrtnici možemo da igramo!:D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!