6. ruj 2012.

Mort The Intern, stažiranje nakon smrti


Mort, The Intern je 2D retro "skakalica-hvataljka" koju razvija samostalni studio Polymath Games. Ovo je igra sa pedigreom, šaljive priče i načina prelaženja koji ne zahteva preterano razmišljanje već jednostavnu zabavu. Sajt Desura objavio je alfa verziju u cilju daljeg finansiranja koje će pomoći razvoju igre. Preporučujemo da bacite pogled na ovaj naslov, a i na promotivni snimak koji sledi u nastavku.


Mort je mlađani stažista, radi za agenciju koja sprovodi duše u zagrobni život. Međutim, jedinstvena prilika za napredovanje ukaya'e mu se kada njegov šef zatraži proveru organizacije, jer smatra da je došlo do propusta, pošto su neke duše poslate tamo gde im nije mesto. Na vama je da sredite te administrativne poslove.






Mort je opremljen automatskom kukom, služi mu za hvatanje i preskakanje prepreka. To znači da igrači neće morati da ciljaju da bi se zakačili na data mesta. Negde ćete nabasati na bonuse, može da vam se desi da dobijete dupli skok ili neku drugu vremenski ograničenu sposobnost. Zagrobni život nije linearan, pa možete da istražujete i Pakao i Raj bez preteranog ograničenja. Ipak, nemojte pasti, jer je to pogubno. Alfa verzija igre je planirana sa osam nivoa, nekoliko tajni i težih nivoa, dok je Editor nivoa trenutno u pripremi.




Inače, muziku komponuje Jimmy Hinson, koji je radio na muzici igre Mass Effect 2. Za kraj, dok traje ponuda za alfa verziju igre, cena će joj biti 30% manja. Što mu dođe oko 7 dolarčića.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!