1. lis 2012.

Igrorama Gold Club: Adventures of Shuggy

Šta je Igrorama Gold Club? Posredi je grupa najaktivnijih čitalaca kojima su obezbeđene posebne pogodnosti. Pozivnicu dobijaju samo aktivni čitaoci koji napišu određen broj komentara svakog meseca, koristeći svoj jedinstveni Google nalog za prijavu na sistem. Svako ko je jednom ili više puta zaslužio "mesečnu članarinu", dobiće slobodan pristup u novembru, kad budemo slavili rođendan bloga.


Pored učešća u ovim nagradnim igrama, članovi Gold Grupe imaju pristup privatnoj sobi na forumu, gde mogu da saznaju koje recenzije pripremamo, sa kojim razvojnim timovima ćemo razgovarati, dogovore partiju omiljene multiplayer igre sa saradnicima ili pogledaju prvu sličicu narednog stripa. Ukoliko ste član Gold Grupe a još uvek nemate pristup, ostavite u komentaru svoj nadimak na forumu kako bismo vas pozvali!

Nagradu iz prethodnog meseca, igru Metro 2033, osvojio je naš čitalac Bogysha.

U oktobru pozivamo sve čitaoce koji su tokom septembra napisali 8 ili više komentara (ne računamo nove Facebook komentare, oni su više tu pogodnosti radi). U novembru pozvaćemo sve koji napišu barem 9 komentara tokom oktobra, ili su ranije bili pozivani.

Sama pozivnica Igrorama Gold Clubu ne znači i automatsko prisustvovanje izvlačenjima koja se organizuju za članove. Prijavljujete se samostalno za svaku igru koja vas interesuje, a još uvek je nemate. Puna pravila servisa SteamGifts možete pronaći i pročitati ako kliknete ovde.

Nažalost, novi čitaoci mogu imati problem sa registracijom, jer servis zahteva da na Steamu imate igara u vrednosti 100 američkih dolara, čime dokazujete da je reč o vašem nalogu, a ne o na brzinu otvorenom lažnom nalogu koji biste koristili da više puta uđete u isto izvlačenje i tako prevarite sistem. Na sreću, svakodnevno postoje sniženja na Steamu i uz malo ulaganja možete pekoračiti granicu na vreme.

Pozivnicu su ovog meseca zaslužili sledeći čitaoci: Indoril, Ogisha, Batistuta, L@zar, Bogysha, eXecutioner, 2slow4me, MiNed, Marko F, Skylight i GrgoljBlaster. Pozivamo ih da, ako ranije nisu bili u prilici da to učine, sada ostave u komentaru link do svog javnog Steam-profila i nadimak na forumu.

Njih 11 će ovog meseca biti u prilici da učestvuju u izvlačenju za sjajnu platformsku igru Adventures of Shuggy.

Na koncu, svi ovomesečni članovi, kao i "veterani" iz prethodnih izvlačenja, stekli su pravo da budu pozvani u Gold Club i tokom novembra, kada slavimo treći rođendan bloga i delimo dvadesetak igara... Ukoliko vi nikada niste pozivani, obavezno pripremite steam-nalog i napišite najmanje 9 komentara na blogu tokom ovog meseca.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!