2. lis 2012.

Vostok Games, dnevnici razvojnog tima


Dobar deo ljudi koji su se povukli iz originalne postavke GSC Game World-a, majstori koji nam podariše S.T.A.L.K.E.R.-a, osnovali su u martu ove godine sopstveni razvojni studio - Vostok Games. Njihov najavljeni naslov je besplatni MMOFPS Survarium. Nostalgičan je to nusprodukt nemoći da se napravi bilo kakav dogovor sa beskrupuloznim izdavačima, a verovatno i jedina definicija (ne)kakvog nastavka originala. Naime, neka katastrofa je zahvatila ceo svet, te nismo ograničeni na dobro nam poznatu černobiljsku Zonu. Dokle su stigli sa radom, te kako izgleda, možete da pogledate iz tri promotivna snimka u nastavku.




Igra je planirana kao PC ekskluziva, a pojaviće se tek krajem 2013. godine. Igrači će moći da se budže uz pomoć sakupljenog iskustva, kao i biranjem pojedinih perk-ova. Najavljene su frakcije koje bi trebalo da doprinesu raznolikosti u igri, tako da kada se u početku opredelite za neku, već sledeća bi trebala da ima potpuno drugačije zadatke za vas, a i način na koji biste ih rešili. Što se tiče tehnikalija, tim je razvio sopstveni programski pokretač Vostok Engine još početkom ove godine. Daklo, ko ima dobru grafičku moći će da uživa u sjajnom iskustvu koje pruža DirectX 11.





Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Biće ovo dobro ako prenesu atmosferu Stalker serijala. Ako igra bude dobra biće sigurno zabavno istraživati zonu sa društvom a stalna pretnja od drugih neprijateljski nastrojenih igrača u kombinaciji sa standardnim opasnostima Stalker sveta bi mogla samo da doprinese atmosferi! U svakom slučaju igra je F2P pa ćemo svi moći da je probamo i da vidimo da li je dostojan nastavak! :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!