14. stu 2012.

Fenomen Mass Effect 2 = Call of Duty: Black Ops 2

Od kako je Call of Duty: Black Ops 2 objavljen, pojedini kupci su se našli u čudu. Umesto instaliranja ratne, na ekranu je iskočio prozor za instalaciju naučnofantastične pucačine, i to Mass Effect 2! Bioware je smislio melem za ovu nezgodnu situaciju, za koju smatraju da je "intervencija univerzuma", te i način da pridobiju nezadovoljne mušterije protivničke izdavačke kuće Activison.


Svaki kupac kome se ovo dogodilo moći će da dobije besplatnu trilogiju igara Mass Effect, ali samo ako uslika sebe, ekran gde čkilji prozor za instalaciju pogrešne igre i omot sa sve DVD-om. To treba da pošaljete na mejl Bioware-ove podrške da biste dobili pomenutu trilogiju. Slika je slična onoj gore, samo fali glavni akter u njoj, prevareni kupac.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Hm, jutros pročitah da će to dobit samo prvih 50 koji se jave. Al dobar štos, šta jes jes, fino su navukli vodu na svoj mlin :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Mušterije su dobile dve odlične igre umesto jedne a oni najsrećniji četiri odlične igre (BLOPS2 + cela ME trilogija) tako da mogu biti samo zadovoljni!:D

    OdgovoriIzbriši
  3. Jel znate onu reklamu gde momak sipa koka kolu zero u čašu obične koka kole, kao da pokaže ljudima da je to jedno te isto.
    Eto tako zamišljam Bioware, a smatram da je nekome razlika osetna, toliko da sada zove podršku i milu majku im preko telefona pozdravlja .)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja bih upucao onog sa Coca Cola Zero :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Samo bih volio vidjeti facu ljudi iz Activisona kada su čuli za ovo :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Mušterija koji zove podršku:
    "Halo, centrala?"
    "Izvolite gospodine, recite."
    "Pa, dobio sam..."
    "Ah, ne brinite, sve nam je jasno."

    OdgovoriIzbriši
  7. Trk u prodavnicu po Black ops 2 :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!