9. stu 2012.

Star Wars: The Old Republic, "nedovoljno" besplatno

Vesti o jadnom Bioware-u i MMORPG čudu koje je trebalo, navodno, da pokosi sa trona WoW, nikoga više ne zasmejavaju. Koliko su samo zatajili govori i činjenica da će SW:TOR od 15. novembra postati potpuno besplatna igra. Po već koji put, pitate se, najavljuju to? Eh, sada je tu novi sistem za igrače, zove se Cartel Coin Ledger. Igra je manje-više postala "besplatni" korejski MMO, gde se virtuelnim novcem sve može platiti.



Istina, sada je svako u prilici da isproba Star Wars: The Old Republic, da vidi na šta liči, te shvati zašto ga mnogi, koji su ga isprva hvalili, sada pljuju. Naš je savet da preskočite i kupite Guild Wars 2, ili ako vam ne smeta pretplata, Rift.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Veliki sam fan KOTOR serijala tako da ću ovo obavezno probati bar zbog priče ako ni zbog čega drugog. Što je džaba i bogu je drago! Ako me mi se odmah ne svidi i ode na uninstal bar neću moći da se ljutim jer nisam dao ni pare ni za igru ni za pretplatu kao nesrećnici koji su igrali od početka!;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovaj "F2P" je samo za one ljubitelje KotOR-a koji osećaju nostalgiju što umesto ovoga nije izašla trojka. Odigrate story do kraja i zaboravite na ovu igru.
    Šta reći za igru u kojoj igrač koji ne plaća pretplatu ne može da nosi purple iteme ako za to ne plati posebnu licencu (u pravom novcu naravno)...

    OdgovoriIzbriši
  3. Castim sve pice kad se ovo desi sa WoW-om -evil-

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!