23. pro 2012.

Popust dana: Red Orchestra 2


Ukoliko želite da zimski raspust provedete u borni protiv mrskog okupatora, prava stvar je Red Orchestra 2! Više o igri možete saznati u našoj recenziji, a treba da znate da je danas na sniženju -75% na sajtu GMG, te da na tu cenu možete da dodate kupon za dodatnih -30% popusta, čime spuštate iznos za plaćanje na samo $8.74!


To je 6.5€, što je ispod cene koja se trenutno traži na Steamu, ali možete da idete i ispod toga, ako ste ranije stekli "kredit" pisanjem recenzija kupljenih igara. Ukoliko nikada do sada niste koristili sajt GMG, registrujte se putem našeg linka i dobićete natrag $2, u kreditu za buduće kupovine, kada kupite svoju prvu igru.

Želite da platite još manje? Nemojte uzeti Digital Deluxe već običnu verziju, čija je cena sa -75% popusta $4.99, što je uz dodatni kupon samo $3.5, ili 2.6€. Imate i kredita? Eh...

Što se samog Steama tiče, danas je izbor dnevnih i blic-sniženja nešto slabiji, ali ukoliko ih nemate, preporučujemo Psychonauts (recenzija), SimCity 4 DeLuxe ili Dungeon Defenders (recenzija).
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Vredi igra svaku paru! Savrsenstvo, ko hoce realnu (bez nisana, nego na oko bato, pa nisani) bitku za vreme WWII. Masterpiece!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!