17. velj 2013.

Scribblenauts Unlimited, prvi utisak

Nekoliko meseci posle američke premijere (eh, ti izdavači!) igra Scribblenauts Unlimited konačno je objavljena u Evropi. Mi smo čekali ovaj trenutak jer smo svoj primerak nabavili još u decembru, tako da smo istog trenutka počeli da testiramo igru i taj proce prenosimo uživo putem Interneta. Ukoliko ste propustili da to vidite, pogledajte sada snimak koji će vam predstaviti naš prvi utisak o ovoj zabavnoj igri.


Naravno, testiranje (čitaj: uživanje) nije se završilo na ovih trideset minuta, već svaki slobodan trenutak provodim rešavajući urnebesne zagonetke u igri. Predeli jesu raznovrsni (grad, predgrađe, šuma, ukleti zamak, park iz doba jure itd.), a zagonetke su sve složenije kako se napreduje, što znači da će zabava da potraje barem još nekoliko dana!



Autor teksta, Nikola 'Walker' Bulj, jedan je od tri osnivača i urednika Igrorama bloga.

Saradnik je mesečnika "Svet kompjutera" od aprila 2008. godine do danas. U toku 2010. godine bio je jedan od urednika mesečnika "Gameplay", za koji je povremeno pisao i ranije. Učestvuje u radu nekoliko internet prezentacija i projekata, a godinu dana je pisao i za TV emisiju "Play Games".

Sve recenzije ovog autora

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Mnogo mi se svidja sam dizajn igre, a Maxwell je jako simpaticano nacrtan. :D
    Ne znam koliko igra ostavlja slobodu za resavanje zadataka, ali izgleda kao nesto na sta bih mogao da potrosim sate svog zivota, naravno ako je nije kratka igra i ako ne udave sa DLC-ovima. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Do sad sam igrao samo 3 sata (obaveze, jbg, al' sutra veče i u sredu ću da pritisnem zbog recenzije), ali mogu da kažem da nudi sve više slobode što dalje napreduješ. Početni problemi i rešenja su skriptovani jer te igra tera da naučiš osnove, posle možeš da rešiš problem na sto načina koji nikom normalnom ne bi pali na um (primer: trebalo je podvodnom čudovištu da omogućim da vidi spoljni svet, umesto toga nacrtao sam čarobno ogledalo i lik se ubedačio koliko je ružan, te odustao od izlaženja napolje... zauvek).

      Izbriši
    2. HAHAHAHAHAH fantasticno! SAD MI SE IGRA! :}

      Izbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!