25. stu 2013.

Game Dev druženje u Beogradu

Mladi gospodin Damir Veapi na Metropolitan univerzitetu u Beogradu organizuje svakog vikenda radionice za razvoj igara. Uči se praktično, radom na igrama, ali i kursevima 3D modelovanja, programiranja, izrade prototipova i slično. Pre neki mesec držao sam dva predavanja o pisanju za igre i uopšte pripovedanju. Negde u slično vreme odigrao se prvi beogradski džem društvenih igara. 

Dakle, tom prilikom Damir i ja zamislili smo da okupimo sve timove koji prave igre, bilo da su profi ili amateri, bilo da to rade za platu, za slavu, za sebe ili za ništa. Štaviše, poželeli smo da pozovemo i sve one koji trenutno ne prave igre, ali bi to voleli. Taj skup zamislili smo kao opušteno druženje, te smo ga tako i naslovili Game Dev druženje.

Još pokušavamo tačno da uglavimo vreme i mesto, ali ako ne bude nekih pretumbacija, najverovatnije će to biti 7. decembra popodne (negde oko šest). Stoga, ako pravite igre sami ili u grupi ili biste voleli da pravite igre, popunite ovaj formular kako bismo mogli tačno da vas obavestimo gde i kad će se održati skup.

Ponavljam, posredi je neformalni skup, opuštencija, ćao-ćao, da se upoznamo, daj konobar još jednu turu ovde i sve u tom stilu.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. A fak, radim, ne mogu, jaooooo živote -_-
    Postavite utiske kako je bilo za mene onda :[

    OdgovoriIzbriši
  2. Drage kolege i drugari,

    Došlo je do promene datuma game dev druženja, pa ćemo se umesto 7. decembra okupiti 21. decembra.

    Zamolio bih vas da prenesete vašim kolegama i poznanicima kojima prethodni datum možda nije odgovarao i da ih pozovete da nam se pridruže 21.

    Srdačan pozdrav,
    Damir Veapi

    OdgovoriIzbriši
  3. Za 21. decembr sam rezervisao bioskopsku kartu za nastavka Hobićakovih avantura, tako da mi baš i ne odgovara promena datuma.
    Je l' se zna lokacija/satnica?

    OdgovoriIzbriši
  4. Od 18h do 22h (i duže, ko hoće). Za lokaciju ćemo još javiti u igri su Metropoliten unverizitet na Dorćolu ili klub Informbiro...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!