3. sij 2014.

Bundle petak

Srećna Nova 2014. godina i predstojeći božićni praznici svim čitaocima Igrorame uz želje da nas i ove godine uveseljavaju jeftini, a kvalitetni paketi igara. Novogodišnji praznici su malo uspavali bundle sajtove tako da je ponuda u prvom ovogodišnjem izdanju ove rubrike zaista skromna. No, rasprodaje su stvar prošlosti, nema ničeg ozbiljnijeg na vidiku do leta, pa će se u narednim mesecima naši nalozi uglavnom popunjavati igrama iz paketa. Glavni Humble paketi su ove sedmice otišli na zasluženi odmor, ali kako je već najavljen Humble Bundle X, verujem da će nas već u utorak obradovati nečim zanimljivim.

Nedeljni paket je juče osvežen, ovonedeljnu ponudu čine pravi indie biseri, Amanita & Friends paket nam donosi četiri igre u osnovnom i još dve u BTA paketu:

Osnovni paket (minimalna cena - 1 $):
- Machinarium (Steam)
- Samorost 2 (Steam)
- Lume (Steam)
- Windosill (Steam)

BTA paket (minimalna cena - 6 $):
- Botanicula (Steam)
- Shelter (Steam)Holiday Helpings traje još tri dana, a 150.000 $ se definitivno pokazalo kao nedostižna suma jer je prikupljeno samo 41 %. Ostaćemo uskraćeni za bonus sadržaj, ali i dalje možete kupiti neke zanimljive Steam igre za svega 0.5 $ po komadu:

Osnovni paket (minimalna cena za dve igre - 1 $):
- Q.U.B.E. (Steam)
- Blood of the Werewolf (Steam)
- Driftmoon (Steam)
- Gateways (Steam)
- Gentlemen! (Steam)
- Avernum: Escape from the Pit (Steam)
- Ethan: Meteor Hunter (DRM-free)
- Doctor Who: The Adventure Games - Season 1 (Steam)
- Draw a Stickman: EPIC (Steam)
- 9.03m (Steam)BundleStars nastavlja sa reciklažom već viđenih igara i njihovim prepakivanjem u pakete sa novim imenom. Ovonedeljni produkt ove prakse zove se RPG Champions Bundle i, kako se iz imena da zaključiti, sadrži šest role play igara po ceni od 5.0 $:

- Two Worlds 2 (Steam)
- Two Worlds 2: Pirates of the Flying Fortress DLC (Steam)
- Two Worlds Epic Edition (Steam)
- Septerra Core: Legacy of the Creator (Steam)
- Enclave (Steam)
- Gorky 17 (Steam)


The Debut Bundle 8 traje još svega nekoliko sati, otkrivena je i misteriozna igra (Awesome Shapes), tako da je sada poznato svih osam igara, ali je cena znatno viša nego ranije - trenutno 4.68 $. Ne zaboravite da ćete dobiti i Steam ključeve ako neka od igara prođe kroz Greenlight program.

- Murder in the Hotel Lisbon (Desura)
- Claustrophobia: The Downward Struggle (Desura)
- Hero Siege (Desura)
- Millennium 3 - Cry Wolf (Desura)
- Love (Desura)
- One Way Heroics (Desura)
- Where Angels Cry (Desura)
- Awesome Shapes (Desura)U novogodišnjem Flying paketu je takođe otkrivena nepoznata igra, tako da celokupna ponuda traje još malo jače od jednog dana i izgleda ovako:

Tier 1 (minimalna cena - 1 $)
- Agricultural Simulator 2011: Extended Edition (Steam)
- An Alien with a Magnet HD (Desura)
- Garshasp: Temple of the Dragon (Steam)
- Uprising 44: The Silent Shadows (Desura)
- Dark Scavenger (Desura)

Tier 2 (minimalna cena - 3 $)
- Block Story (Desura)
- InMomentum (Steam)
- RoboBlitz (Steam)
- Rune Classic (Steam)
- Scaraboar (Steam)

Takođe, Green Man Gaming organizuje mini rasprodaju najtraženijih naslova tokom praznika u trajanju od 3. do 6. januara. U ponudi možete pronaći Borderlands 2 GOTY na 50 % popusta (osnovna igra i DLC-ovi su na 75 %), XCOM Enemy Unknown i Enemy Within (75 i 50 %, respektivno). Crusader Kings sa svim DLC-ovima je na 75 %, baš kao i Worms Reloaded i Revolution, Tropico 4 i Tomb Raider. Sa popustom od 50 % možete nabaviti Alien Breed Trilogy, Fallen Enchantress i Sins of a Solar Empire Trinity. Ne zaboravite na vaučer koji će vam doneti dodatnih 20 % popusta - GMG20-ZB5D1-93X49.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!