13. sij 2014.

MoW: Assault Squad 2 dobio datum izlaska

Ljubitelji WWII strategija u realnom vremenu zaista nemaju mnogo razloga za slavlje jer im se omiljena knjiga gotovo svela na dva slova. Segin hardverski mastodont Company of Heroes 2 nije dostojan naslednik prvog dela, dok je solidni Assault Squad iz Men of War serijala jedva držao glavu iznad vode, lagano tonući u zaborav. Videćemo da li će Rusi uspeti nešto da zakuvaju sa drugim delom igre koji je najavljen za kraj februara.
Da budemo precizniji, 20. februar je datum izlaska igre Men of War: Assault Squad 2. Developeri po običaju najavljuju dobro poznatu staru igru u potpuno novom ruhu, ali smatramo da je najveću uslugu igri učinila firma koja je kupila, a nedugo zatim i ugasila nesrećni GameSpy Arcade. Assault Squad 2 je sada u potpunosti Steamworks igra, pa se nadamo da će multiplayer iskustvo biti daleko prijatnije i bezbolnije nego ranije, a samim tim i dugovečnije.






Cena igre iznosi 30 €, a ako je na Steam-u kupite pre 20. februara dobićete i 30 % popusta. Pored običnog, tu je i Deluxe izdanje koje će vas koštati pet eura više, a osim kičerajskih gluposti u vidu avatara i ikonica koje će drugim igračima staviti do znanja da ste pazarili skuplju verziju, tu je i mali XP boost za multiplayer mečeve koji će vam pomoći da nešto brže otključate sve jedinice.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!