5. pro 2014.

Povratak klasičnog menadžera, Club Manager 2015 dostupan na Steam-u

Izdavač 2tainment u saradnji sa razvojnim timom Big Blaze, pod sloganom “Made in Germany” donosi nam novi fudbalski menadžer pod nazivom Club Manager 2015. O kakvoj se igri radi svedoči podatak da je izuzetno popularna u Nemačkoj, aktuelnom svetskom prvaku u fudbalu, gde je samo nekoliko dana nakon izlaska zauzeo prvo mesto u kategoriji sportskih menadžerskih igara na nemačkom ogranku Amazona, čime je sa trona zbacio Segin Football Manager 2015.


U poređenju sa drugim menadžerima, Club Manager zadire mnogo više u filozofiju dobrog fudbalskog menadžera, do te mere da možete da vodite klub u izmišljenoj 8. ligi pa da polako krčite svoj put ka vrhu i igranju sa elitnim kremom fudbalskog društva. Ipak ako vam je dosadno da prelazite tolike rangove takmičenja, znajte da sezonu možete zavrsiti za 45 minuta igranja, baš iz pomenutih razloga. Sa dobrim skautingom i kupovinom talentovanih klinaca iz čak 198 zemalja, aktivnim trening kampovima i radom sa omladincima, elitni rang i ne deluje tako daleko zar ne? Tu su i izbor sponzora, produživanje kapaciteta stadiona, rekvizite za verne navijače, sve što je potrebno da mali lokalni klub pretvorite u moćnu fudbalsku imperiju poput Barselone, Real Madrida, Mančester Junajteda itd. Međutim, pošto nemaju licence za prave klubove, u igri su izmišlljeni klubovi i imena klubova, a ugrađeni editor pruža mogućnost preimenovanja naziva timova i igrača po želji, pa tako možete da u igru ubacite vaš lokalni klub, ili klub koji bi ste vi osnovali i dali mu ime.



Club Manager 2015 je povodom ekskluzivnog izlaska na Steam-u ponuđen po ceni od 24 evra (20% popusta) do 11. decembra, a nakon toga će se prodavati po ceni od 30€ .

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Za mene postoji samo jedan fudbal menadžer: "Ultimate Soccer Manager 98". Najbolji, neprevaziđen... Videćemo kako će se ovaj pokazati, za sad nema ni gameplay-eva na YT-u, a ni demo-a.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!