23. velj 2010.

Igrorama nagrađuje verne čitaoce

Igrorama blog ponovo deli poklone! Prethodni put morali ste da odgovorite na nagradna pitanja da bi osvojili beta ključeve za Star Trek Online, ali ovaj put nije potrebno da radite bilo šta - već ste to uradili i osvojili nagradu! Naime, prvog marta Igrorama blog proslavlja puna četiri meseca rada, te smo odlučili da nagradimo našeg najvernijeg čitaoca, onog koji je ostavio najviše komentara u periodu novembar-decembar 2009. godine. Nagrada je jedna originalna igra, a u pitanju je Toki Tori, čiju recenziju ste nedavno mogli da pročitate na našem blogu.

Ko je čitalac sa najviše komentara u prethodnoj godini?
Nije u pitanju jedna, već čak tri osobe koje su u navedenom periodu ostavile po deset komentara! U pitanju su korisnici Link Pain, Chat i Dekip. Uredništvo je odlučilo da sva trojica budu nagrađeni za vernost, pa će svaki od njih dobiti kopiju igre Toki Tori na svom Steam nalogu!



Shumsko_Drvece i Maladict imali su samo dva komentara manje od nagrađenih, pa im želimo više sreće u budućnosti, jer ovo nije ni prvi ni poslednji put da Igrorama deli poklone svojim vernim čitaocima. Pozivamo dobitnike i sve ostale da se priključe našoj Steam grupi, te da koriste blogger profile prilikom ostavljanja komentara kako bi ih, ako nešto dobiju jednog dana, lakše kontaktirali (poželjno je, čak i ako nemate svoj blog, da posetite www.blogger.com i podesite profil, tj. upišete e-mail adresu ili neki IM kontakt). 

A ako su ovako dobri pokloni za proslavu četiri meseca rada, čekajte tek da vidite šta budućnost nosi! Čitajte recenzije, pišite komentare, ali znajte - svaka dodela poklona biće drugačija - prošli put smo tražili odgovore, sada broj, a sutra možda to bude najduži ili najzanimljiviji komentar... Nikad se ne zna!

Uredništvo Igrorama bloga
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!