9. svi 2010.

Skromni indie paketić dopunjen

Pre par dana smo spomenuli The Humble Indie Bundle, rasprodaju nezavisnih igara sa ciljem prikupljanja novca u dobrotvorne svrhe. Na kupcu (tj. vama) je odluka koliko će novca dati, i kako će ga podeliti (prihodi se dele između razvojnih timova čije igre su u ponudi, i dve dobrotvorne organizacije). Do danas, ponudu su sačinjavali World of Goo, Aquaria, Gish, Lugaru HD i Penumbra: Overture. Sada je i naš omiljeni češki tim odlučio da se pridruži akciji, te je u vreću dodat i Samorost 2. Tako da, ako još uvek niste iskoristili ovu izvrsnu ponudu, trk na zvaničnu adresu!

U znak podrške nezavisnoj industriji poklanjamo dva ključa, pa ako nemate karticu a želite da dobijete legalne kopije svih 6 igara, ostavite e-mail u komentaru. Ko prvi igrorami, njemu igre.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Lepa akcija! Svaka cas' "Indijcima" :P a bogme i Igrorami... :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Poklon-paket je poslat Stefanu, ostao je još samo jedan (Chat se nije prijavio za besplatan ključ). Da vidimo ko će pokupiti taj preostali zamotuljak igara... Podsećamo, dostupne su instalacione datoteke i za MacOS i GNU/Linux ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. djukapsycho@gmail.com ja bih 1 zamotuljak :)

    OdgovoriIzbriši
  4. To bi bilo to, zamotuljci su otišli. Hvala vam što ste učestvovali. Svi zainteresovani mogu da pazare igre na zvaničnoj adresi, u toku naredna dva dana.

    OdgovoriIzbriši
  5. Када смо код Пенумбре, они рекоше како ће то бити триологоија. Шта би?

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!