1. stu 2010.

Srećan rođendan!

Igrorama danas proslavlja prvi rođendan. U ovih godinu dana objavili smo preko 800 članaka, od čega je tačno 100 recenzija igara.

Međutim, ostavimo po strani suve podatke. Niste došli da čitate statistiku, već da zajedno proslavimo. Pre svega, hvala vam što ste tu. Ne samo danas, već što svakodnevno posećujete ove stranice, čitate vesti i recenzije, pišete komentare. Postoji bezbroj igračkih prezentacija i blogova, a vi ste odabrali naš. Vaša svakodnevna podrška daje nam snagu kada smo umorni, održava želju za pisanjem i kad nismo raspoloženi, te daje smisao svemu što smo zajedničkim trudom ostvarili. Upravo zbog vas je ovaj rođendan zaista srećan dan, kada nam još jednom, po ko zna koji put, deluje da ništa nije nemoguće.


Prvog novembra prošle godine blog jeste počeo sa javnim radom, ali točkići su se okretali mnogo ranije. Verovatno najvažniji bio je jul mesec, kada smo se konačno odlučili za formu bloga, pisanje na srpskom jeziku i izabrali ime. Posle toga je bilo lako. Znali smo šta želimo i šta moramo da uradimo da bi se to ostvarilo. Reč „nemoguće“ izbrisali smo iz rečnika. Iskoristili smo svaki delić svog znanja i iskustva da stvorimo igrački blog jedinstven na ovim prostorima. Naravno, nismo to učinili sami.

Od prvog dana znali smo da projekat ove veličine ne može da radi jedan, dva ili čak tri čoveka. Igrorami su bili neophodni vrhunski autori, koji će u njoj prepoznati vrednosti kojima i sami teže. Imali smo sreću da nam se pridruže ljudi koji su, kao i mi, odrasli sa idejom da recenzija igre mora da bude samostalno umetničko delo. Hvala im što su otvorili um i srce ovom zajedničkom projektu, jer samo zajedno možemo da ostvarimo sve što poželimo.

Ono što želimo je da, kada pomislite na neku igru, mislite na Igroramu. Da znate da je Igrorama mesto gde uvek možete, potpuno besplatno, da pročitate najnovije vesti i najbolje recenzije igara. Ono što želimo je da zaista bude tako, da uvek možemo da vam ponudimo sveže informacije i kvalitetno napisane opise igara. Stoga smo svakodnevno u kontaktu sa brojnim razvojnim timovima i izdavačima širom sveta, kako bismo obezbedili rane kopije igara za testiranje i saznali važne novosti na izvoru. Zbog tog i današnju priliku koristimo da najavimo da ćete uskoro biti u prilici da čitate tekstove novih saradnika, što će dodatno doprineti da izbor tekstova bude još raznovrsniji.

Nadamo se da vam se dopada ono što ste do danas čitali i da željno iščekujete ono što će tek biti objavljeno. Obećavamo da ćemo se truditi da budemo još vredniji, a naši tekstovi sve bolji i bolji. Pozivamo vas da nam ne verujete na reč, već da se prijavite na sindikaciju sadržaja ili dostavu naslova putem e-pošte, kako bi sami mogli da presudite jesmo li uspeli u tome...

BY Theresa Thompson

Dosta je priče, vreme je za e-tortu! Ramice, srećan ti prvi rođendan!

Usput, rođendanske poklone delimo od 11 časova, pa sve do 23h. Slavlje uveličavaju i tri rođendanske recenzije: Stalker: Shadow of Chernobyl, Heroes of Might and Magic 3 Complete i Civilization 5
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 14:

 1. Srećan rođendan i da si mi živa i zdrava još 100 godina. :D

  OdgovoriIzbriši
 2. Srecan rodjendan!! Zelim vam da nastavite sa kvalitetnim radom i slavite jos mnooogo ovakvih dana..

  OdgovoriIzbriši
 3. Srecan rodjendan !!!

  OdgovoriIzbriši
 4. Srecan rodjendan, sve najbolje u daljem radu. :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Sretan vam rođendan, želim vam mnogo uspjeha i sreće :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Srecan rodjendan, samo napred!

  Btw, ko je Ramica?! :P

  OdgovoriIzbriši
 7. Srećan ti rođendan Blogu! :)
  Svaka vam čast momci (i devojke ;)), pomogli ste mi u prethodnih godinu dana da pronađem neke zaista originalne igre. Samo tako nastavite :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Kao prvo, želim da čestitam rođendan najboljem blogu o igrama na ovim prostorima. Želim vam da budete još bolji, samo tako nastavite i bićete...

  OdgovoriIzbriši
 9. Ne komentarišem inače, ovo mi je drugi komentar na blogu. Prvi je bio za nagradnu igru :)
  Ali, godinu dana nije mala stvar. Opstati, preživjeti i prerasti u nešto ozbiljno. Svaka čast.
  Srećan prvi rođendan.

  OdgovoriIzbriši
 10. Sa malim zakasnjenjem... Srecan Rodjendan!!! :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem i zelim da samo ovako nastavite... :D

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!