11. pro 2010.

Vikend popusti, 11-12. decembar 2010.

Praznična sezona je kod nekih digitalnih distributera već uveliko počela, dok se drugi tek zagrevaju.  Bilo kako bilo, zagazili smo u vikend, i čini se da će se ovaj put za svakoga naći po nešto.



Na Steam-u je trenutno aktuelan lov na blago o kom smo već govorili, a u okviru njega na sniženju su (do sutra u 19h) Magic: The Gathering i Droplitz. Prva igra je upola jeftinija nego inače, i košta pet evra, dok je drugu moguće kupiti za dva i po. Nevezano za predprazničnu akciju, po nižoj ceni moguće je kupiti igre Evil Genius (dva i po evra) i Amnesia: The Dark Descent (sedam i po).


Good Old Games nastavlja tempom od prošlog puta - u ponudi je trilogija Broken Sword. Cena paketa je malo iznad sedam dolara, što je 60% jeftinije nego inače. Ako već posedujete neki od delova ovog kultnog serijala, uštedećete svega 30% po igri.

Na Impulse-u praznici traju već nekoliko dana. Za dva dolara možete kupiti dobri stari Rise of The Triad, a za četiri i po vas čeka Europa Universalis 3. Space Rangers 2 je ponovo dostupan za pet dolara, a proširenja za EU 3 sada koštaju po šest. Ovo je isplativo pod uslovom da vam fali jedno od pomenutih proširenja. Ako imate samo osnovnu igru (ili nemate ni nju), možete kupiti Europa Universalis 3 Complete za devet dolara. Za one koji su spremni da izdvoje deset dolara ovog puta, spremni su Demigod, Sins of a Solar Empire, King's Bounty: Crossworlds, Darkness Within 1 i 2, NecroVision: Lost Company i Dark Fall: Lost Souls. Po ceni od petnaest dolara moguće je kupiti KB: Crossworlds GoTY (sadrži i Armored Princess), Reign: Conflict of Nations ili Supreme Commander Gold. Na kraju, za osamnaest dolara dostupan je King's Bounty Platinum (sadrži sve tri igre iz serijala).


Izgleda da su nadleži sa sajta The Adventure Shop ranije otišli na odmor, te je tako prošlonedeljni "The Investigation Week" produžen za još sedam dana. Neke od igara su izbačene iz ponude, te preporučujemo Sinking Island, Belief and Betrayal ili Memento Mori za deset.

GamersGate ima ubedljivo najbolju ponudu ovog puta. Europa Universalis naslovi su i dalje na sniženju - prvi košta manje od jednog dolara, drugi tri, a treći četiri i po. Pored njih, tu su King's Bounty: The Legend, Majesty Gold i Velvet Assassin za po tri dolara. Za četiri je moguće kupiti S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky, Total Annihilation ili Warlords Battlecry 3. Bioshock, Puzzle Agent, The Path i Runaway: A Road Adventure dostupni su za po pet dolara. Victoria Complete košta svega šest dolara, a Dead Space sedam. Po ceni od devet dolara, dostupna je Elven Legacy saga, kao i Supreme Ruler 2020 Gold. Ako ste spremni da izdvojite deset dolara, bićete u prilici da birate između igara Amerzone, Master of Orion 3 i Runaway: Dream of The Turtle. Na kraju, za svega dvanaest dolara možete počastiti sebe vanvremenskim klasikom kao što je Crysis.


Ako vam Direct2Drive nije odbojan, na njemu možete kupiti poslednji Aliens vs Predator naslov po ceni od sedam evra.

Kao što vidite, ponude je veoma šarolika. Impulse i GamersGate su požurili i počeli sa prazničnim rasprodajama, te od njih ne očekujemo nikakva iznenađenja tokom narednih par nedelja. U svakom slučaju, ovo su ukratko naše preporuke za ovaj vikend. Ako budete častili sebe nečime, nemojte se stideti - javite nam putem komentara. Sutra u 11h ćemo vam postaviti novo nagradno pitanje, te ćete ponovo imati priliku da osvojite Igrorama kačket.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Hehe, zanimljivo. :)
    Opet Matic the Gathering i opet po istoj ceni.. ako neko kupi, neka mi se javi da igramo, ali tek kad mi vrate lap iz servisa :D
    Jos me jedino interesuje onaj Puzzle Agent, a on je bio u onom Indie Bundle paketu. Steta sto nisam kupio tad..

    OdgovoriIzbriši
  2. Amnesia je definitivno dobra kupovina, kao i Left 4 Dead 2 (do sutra snizen na 3.5 evra). Cujem i dosta preporuka za Shatter kao najbolji Breakout klon.
    Inace AvP ako uzmete preko D2D trebalo bi da mozete da aktivirate na Steamu.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!