4. pro 2010.

Vikend popusti, 4-5. decembar 2010.

Posle plodnog Crnog Petka, sasvim je prirodno da zavlada zatišje. Praznili smo džepove na pult, a  igre odnosili u džakovima. Oko dvadesetog decembra već će početi sledeća tura prazničnog ludila, te valja pustiti novčanik da se malo odmori. Međutim, neki su rešili da baš sada udare, kad smo najslabiji.



Steam ove nedelje ne nudi ništa posebno. Na sniženju je svega par naslova - jedni se još uvek nisu pojavili u prodaji, dok su drugi neverovatno sveži. Ono što važi i za jedne i za druge je da su im ove nedelje cene neznatno niže.

Ljudi sa sajta Good Old Games su izgleda čuli naše vapaje. Ovog puta, na rasprodaji su četiri igre - The Journeyman Project 2, The Longest Journey, Sanitarium i Tex Murphy: The Pandora Directive. Osim izbora, iznenadila nas je i cena - svaki nasov je pojedinačno 50% jeftiniji, bez obzira na to koliko ih kupite. Tako prva igra košta tri dolara, dok preostale tri koštaju po pet. Kako su naslovi u pitanju obavezna literatura, preporučujemo vam da odrešite kesu.


Impulse je polu-pust. X2: The Threat i X3: Reunion dostupni su za po pet dolara, X3: Terran Conflict za deset, a X3: Gold (koji sadrži pomenuta tri) za trinaest. Za ljubitelje avantura, tu su (po ko zna koji put) Dark Fall: Lost Souls i Darkness Within 2: The Dark Lineage za po deset dolara, kao i Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder po ceni od jedanaest dolara.

The Adventure Shop održava rasprodaju nazvanu "The Investigation Week". Od desetak naslova koji su na popustu, izdvojili bismo Post Mortem po ceni od pet dolara, te Sinking Island, Belief and Betrayal i Memento Mori za deset.

GamersGate ima najširu ponudu ovog vikenda. Sve igre iz serijala Europa Universalis znatno su jeftinije nego inače - prvi deo košta manje od jednog dolara, drugi košta tri, dok treći košta četiri i po (osam i po sa proširenjima). Pored njih, tu su Aliens vs Predator Classic 2000 po ceni od dva i po dolara, UFO Extraterrestrials za tri, Evil Genius, Secret Files: Tunguska i Seven Kingdoms 2 za po četiri, te NBA 2k10 i X-Com Complete za po pet. U sledećoj cenovnoj kategoriji su Jack The Ripper za šest dolara, prva sezona epizodnog serijala Sam & Max za dvanaest, kao i Stronghold kolekcija za petnaest.


Direct2Drive ne nudi nikakva sniženja, ali i dalje svakom petom kupcu stornira račun.

To bi ukratko bile naše preporuke. Kao što vidite, ljubitelji strategija i avantura će najbolje proći ovaj put. Ako odlučite da se počastite nečime, javite nam šta ste izabrali putem komentara. Kao i prethodnih puta, sutra u 11h stiže novo nagradno pitanje, koje će udomiti još jedan Igrorama kačket.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. AAAAAAA.....Sanitarium...aaaaaaa...I must have it!!!
    Nije ni ostalo lose, ali Sanitarium rulz! :D
    Hvala na obavestenju :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!